Video: Harry ja Meghan palkasid USA ekspresidendi Bill Clintoni endise nõuniku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja ta naine, Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil 2019 Londonis rahvaste ühenduse sündmusel
Prints Harry ja ta naine, Sussexi hertsoginna Meghan 11. märtsil 2019 Londonis rahvaste ühenduse sündmusel Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment/Scanpix

Briti prints Harry ja ta naine, Sussexi hertsoginna Meghan on palganud oma kontorisse uusi töötajaid, kelle seas on ka USA endise presidendi Bill Clintoni ja ta naise, 2016. aastal presidendiks kandideerinud Hillary Clintoni kunagine meedianõunik Sara Latham.

Briti kuningakoja teatel hakkab Latham juhima Harry ja Meghani kommunikatsiooni- ja meediameeskonda, edastab vanityfair.com.

Tegemist on avalikusega suhtlemise vallas ja poliitikas väga kogenud inimesega. 1996 - 2000 oli ta president Clintoni erinõunik meediaga suhtlemisel. 

USA endine president Bill Clinton 2008 esinemas Hongkongis
USA endine president Bill Clinton 2008 esinemas Hongkongis Foto: Mike Clarke / AFP/Scanpix

Latham juhtis Hillary Clintoni presidendikampaania avalike suhete meeskonda 2015. aasta augustist kuni 2016. aasta novembrini.

Briti avalikkust üllatas, et kuninganna Elizabeth lubas Meghanil nii-öelda oma inimese tuua. Latham on ameeriklanna ja tal on USA kodakondsus.

Varem oli Harryl ja Meghanil osaliselt ühised töötajad prints Williami ja tema naise, Cambridge’i hertsoginna Catherine’iga.

Kuna Harry ja Meghan kolivad enne lapse sündi Kensingtoni palee kõrvalhoonest oma uude koju, Windsori lossi maadel asuvasse Frogmore House’i, siis on neil ka uus töökoht, mis asub kuninganna Elizabeth II elukohas, Buckinghami palees.

Selle tõttu vajavad nad isiklikku meeskonda.

Harry ja Meghani juurest on alates möödunud sügisest lahkunud mitu töötajat, kaasa arvatud Meghani erasekretär.

Sel kuul teatas hertsoginna Meghani üks tähtsamatest abilistest, Amy Pickerill, et ta kolib Suurbritanniast ära ja selle tõttu ei saa ta enam kuningliku pere heaks töötada.

Harry ja Meghani esimene laps peaks ilmavalgust nägema aprilli lõpul.

Bill Clinton oli 20. jaanuar 1993 – 20. jaanuar 2001 Ameerika Ühendriikide 42. president.

Hillary Clinton oli 2009–2013 Ameerika Ühendriikide välisminister. Ta oli 2016. aasta presidendivalimistel Demokraatliku Partei kandidaat.

USA endine välisminister ja 2016. aasta presidendikandidaat Hillary Clinton esinemas 8. märtsil 2019 Oslos Norra ärikoolis
USA endine välisminister ja 2016. aasta presidendikandidaat Hillary Clinton esinemas 8. märtsil 2019 Oslos Norra ärikoolis Foto: NTB SCANPIX / REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles