Hardcore’i lipulaev Nasty esineb esmakordselt Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nasty.
Nasty. Foto: Promopilt

Belgia metalcore bänd NASTY alustab kevadist Euroopa ringreisi 31. märtsil Tallinnas Von Krahli teatris.

2004. aastal Belgia ja Saksamaa piirimail ilmavalgust näinud neljaliikmeline koosseis on üha enam äratamas Euroopa raske muusika huviliste tähelepanu ja laiendab oma haaret vaid kiirenevas tempos.

Juba algusaastatel jäi Nasty silma brutaalset energiat kandvate esinemistega ning tänaseks on tegemist palavalt kiidetud live-bändiga. Peenetundeliselt läbi põimitud metalcore ja groovy death metal pakuvad publikule ideaalset võimalust end läbi muusika välja elada.

Ligi 15 tegutsemisaasta jooksul on grupp välja andnud seitse täispikka stuudioalbumit, millest viimane, «Realigion», ilmus 2017. aastal. Selle aasta veebruaris ilmus neil ka verivärske singel «Drogen» koos muusikavideoga.

Kontserdikorraldaja Tanya Korenik rõõmustab saabuvate esinejate üle: «Hardcore skeene on Eestis pea olematu, ent leidub publikut, kellele on oluline selle stiili nimekate esindajate live»ide kogemine oma kodukohas. Ma ei ürita väljasurevale kogukonnale uut elu sisse puhuda, vaid pigem äratada inimestes huvi põrandaaluse muusika vastu, mis väärtustab paremuse poole püüdlemist.«

Sooja teevad Tallinna oma grindcore»i poisid Sociasylum, Helsingi beatdowni punt Baron ja Primal Spirit Venemaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles