Endale ise düsleksia diagnoosinud Victoria Beckham usub, et ka tema lapsed on selle pärinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Victoria Beckham 2018.
Victoria Beckham 2018. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Endine vürtsitüdruk Victoria Bechkam (44) vihjas, et tema lapsed on düsleksikud ning on pärinud selle raskuse oma disainerist emalt, kirjutab Mirror.

Modedisaneri Victoria Beckhami ja endise vutiässa David Beckhami (43) peres kasvavad pojad Brooklyn (20), Romeo (16), Cruz (14) ja seitsmeaastane tütar Harper.

Intervjuus Financial Timesiga ütles Victoria, et on endale ise diagnoosinud düsleksia ehk lugemishäire. Naine lisas ka, et ta muretseb oma laste pärast, keda emalt päritud haigus kimbutanud on ning õpiraskusi tekitanud on. Victoria seletas ka, et keegi neist ei ole akadeemikud ning pojad tunnevad end süüdi, et isa jälgedes ei ole läinud.

«Kõigil kolmel poisil oli Arsenaliga leping. Neist pidid saama jalgpallurid ning nad värvati juba väga noorelt. Nad olid tõeliselt head,» rääkis Victoria oma kolmest pojast.

«Brooklyn oli esimene, kes ütles, et ei taha enam jalgpalli mängida. Ja siis otsustas Romeo sama. Ma mäletan, kuidas Romeo istus vannis ja oli endast väljas, sest ei soovinud isa alt vedada. Ma ütlesin talle, et isa tahab vaid, et ta oleks õnnelik ja peale seda otsustas ta tennise kasuks. Ta mängib seda iga päev.»

Brooklyni ambitsioonideks on saada edukaks fotograafiks. Victoria lisas, et spordilootused on pandud Romeo tennisekarjääri peale. Kolmas ja noorim poeg Cruz avaldas 2016. aastal singli «If Everyday Was Christmas» sai ta suure kriitika osaliseks, sest arvati et ta tõugati rambivalgusesse kuulsusejanus vanemate poolt.

Beckhamite perekond, 2012.
Beckhamite perekond, 2012. Foto: AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles