Agaratelt õppuritelt pettusega koha võtnud Lori Loughlini tütar: mind kool tegelikult üldse ei huvita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olivia Jade Giannulli tunnistas 2017. aastal ülikooli sisse saades, et teda kool üldse ei huvitagi.
Olivia Jade Giannulli tunnistas 2017. aastal ülikooli sisse saades, et teda kool üldse ei huvitagi. Foto: Tammie Arroyo / AFF/PA Images

Eelmisel nädalal lahvatas USAs altkäemaksuskandaal, kus tuli avalikuks, et mitmed jõukad perekonnad said oma lapsed pettuse läbi kooli sisse. Ja nagu tuleb välja, siis mõned rikaste võsukesed koolist ei hooligi. Üks nendest on Lori Loughlini tütar Olivia Jade.

Komöödiasarjast «Full House» ja selle uusversioonist «Fuller House» tuntud Lori Loughlin oli üks nendest rikastest vanematest, kes maksis kõrgkoolile altkäemaksu, et saada lapsed nende kooli. Üks asi on see, et maksta altkäemaksu, et laps järjekorras teistest ette saaks ja ta siis seal õppima hakkaks. Aga täiesti teine olukord on see, kus laps saab agarate õppurite asemel kooli sisse, kuid teda seal õppimine üldse ei huvitagi.

Lori Loughlini tütar, 19-aastane Olivia Jade just seda ise ka 2018. aastal tunnistas, kui oli just Lõuna-California Ülikooli sisse saanud. Kerget viisi sotsmeedia mõjutajana tuntud Olivia Jade'il on ainuüksi YouTube'is üle kahe miljoni jälgija. Peale selle on ta liitnud tudengielu oma sotsmeedia brändiga, kus see kindlasti ei ole kahjuks tulnud.

Olivia Jade sõnas 2018. aastal oma jälgijatele: «Ma ei tea, kui palju ma koolis hakkan käima, aga ma lähen ja räägin rektori ja teistega ning loodan, et ma suudan seda kõike tasakaalus hoida. Aga ma tõepoolest tahan kogemust mängupäevadest ja pidudest ... mind kool tegelikult üldse ei huvita, nagu te kõik teate.»

Ja sellised saavad tublite õppurite asemel kooli sisse, kuna neil on rikkad vanemad. 

Olivia Jade ja tema õde Isabella Rose said mõlemad kooli sisse, kui nende vanemad maksid koolile ligi pool miljonit dollarit, et nad märgitakse üles sõudevõistkonna nimekirjas, kuigi kumbki ei ole elus ees selle spordialaga tegelenud. See lüke oligi selleks, et suurendada laste võimalusi kooli sisse saada.

Tema ema andis end kolmapäeval võimudele üles ning talle määrati miljoni dollari suurune kautsjon. 

Olivia Jade Giannulli ja Lori Loughlin.
Olivia Jade Giannulli ja Lori Loughlin. Foto: Chris Pizzello / AP

CNN tegi Olivia Jade'ist mõni päev tagasi loo, kus mängiti ette see sama 2018. aastal tehtud video, ning lisati, et ta on teinud oma kahele miljonile YouTube'i ja miljonile Instagrami jälgijale sponsoreeritud reklaami Amazon Prime'ilt, kes möbleeris tema ühikatoa. Lisaks on ta seotud olnud mitmete ilubrändidega, kellega koos on ka moeshowdel käinud.

Rahast neiul puudust ei jää ning kui emal peaks raha nappima, et vanglast välja saada, siis saab ehk tütrelt mõned kopikad laenata.

Mõned päevad tagasi loobusid nii Olivia Jade kui tema õde koolis käimast, kuna kartsid tagakiusamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles