Elvis Presley peab noaga vehkimise eest uuesti kohtu ette astuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Elvis pannakse trellide taha?
Kas Elvis pannakse trellide taha? Foto: Robert Grant/Scanpix

Iirlane nimega Elvis Presley käis hiljuti kohtu ees, kuna ähvardas väidetavalt teist meest taskunoaga. Presley ei tunnistanud ennast süüdi ning peab uuesti vandekohtunike ette astuma.

Elvis Presley olevat 23. jaanuaril Inglismaal Blackpoolis ähvardanud teist meest kokkukäiva taskunoaga, vahendab RTE. Intsident leidis aset selvepesulas (s.o iseteenindusega pesumaja, kus klient peseb pesumasinas oma pesu ise).

Iirlane, kelle täisnimi on Elvis Aaron Presley, eitas noaga ähvardamist, küll aga tunnistas ta ennast süüdi sama vahejuhtumi käigus mehe peksmises. Presley täpsustas, et lõi meest, mitte ei peksnud teda.

Presleyl oli nähtavasti kehv kõrvakuulmine, kuna istungil vahendas kohtuniku ja kohtutöötajate sõnu süüdistatava läheduses olnud vanglaametnik.

Süüdistaja Paul Brookwell ei jäänud Presley vastulausetega rahule ning nõudis, et mees annaks ütlusi ka vandekohtunike ees seoses noaga ähvardamisega.

Kohtunik jäi nõusse ning Presley peab uuesti kohtusse tulema 11. juulil. Presley lasti senikauaks vabaks tingimusel, et ta ei võta väidetava ohvriga vahepeal ühendust.

Süüdistatav on rokikuninga Elvis Presley nimekaim. Meestel kattuvad isegi keskmised nimed: nii iirlase kui ka USA muusikalegendi täisnimi on Elvis Aaron Presley. Kuulus Presley suri 1977. aastal valuvaigistist tingitud südame seiskumise tagajärjel.

Elvis Presley haud.
Elvis Presley haud. Foto: Reuters/ScanPix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles