End legaalselt Michael Jacksoniks nimetanud mees palub annetajatelt raha, et nimi tagasi vahetada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suur Michael Jacksoni fänn vahetas oma nime legaalselt laulja oma vastu, kuid nüüd peale pedofiiliasüüdistuste küüsis oleva laulja dokkfilmi ilmumist, palub mees annetajatel raha, et nimi tagasi vahetada.

Popikuninga Michael Jacksoni suur fänn John Lomas vahetas oma nime staari nime vastu ning nüüd dokumentaalfilmi «Leaving Neverlandi» avaldamise järel kogub mees lahkekäeliste inimeste abiga raha, et nimi vana vastu tagasi vahetada.

Mees on nii suur fänn, et lisaks nime vahetamisele on ta viimase 25 aasta jooksul kulutaud ka ligikaudu miljon naela popikuninga mälestusesemetele. 

Legaalsetes dokumentides on Malverinist pärit 38-aastase mehe nimi John Michael Jackson, mis tekitab töökoha otsimisel suurt segadust. Et nimi tagasi vahetada vajab mees 120 tuhat naela, ehk veidi üle 140 tuhande euro.

«Oma lapsepõlve jooksul on mul olnud erinevaid kinnisideid ja huvisid. Üheks selleks oli ka Michael Jackson. Mõni aasta tagasi käisin ma Los Angeles'is ja veidi peale seda vahetasin legaalselt oma nime Michael Jacksoniks,» rääkis mees.

«Ma olen teda pimesi toetanud juba aastaid, kuid peale dokumentaalfilmi ilmumist, sain ma aru, mis ta on teinud ning otsustasin, et enam ma teda ei toeta.»

«On liiga palju kahtlusi ja olen lõksus nimega, millest ma enam lahti ei saa. Ma proovin saada hooldustöötajaks, kuid nimi segab mu töö otsimist, sest olen nime valinud väidetava ja usutava pedofiili järgi.»

Mees on otsinud abi ning nime tagasi vahetamiseks peab mees välja käima 120 tuhat naela ning loodab sellega annetajatele. «Ma tahan selle seljataha jätta. Ma ei taha, et see mu pea kohal enam ripuks. Ma soovin uut algust.»

Suur Michael Jacksoni fänn John Lomas vahetas oma nime popikuninga oma vastu.
Suur Michael Jacksoni fänn John Lomas vahetas oma nime popikuninga oma vastu. Foto: Caters News Agency/Scanpix

See pole mehel aga esimene kord nime vahetada. Sünninimega Ben Andreas Lomas vahetas esimest korda oma nime 1999. aastal, kui The Beatlesite fännituhina hoos vahetas nime John Lennoniks. 

Mehe tugevad kinnisideed said seletust, kui 2011. aastal diagnoositi tal Aspergeri sündroom, kirjutab The Sun.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles