Elu on nautimiseks: vaata, kui luksuslikult elab Liis Lass välismaal!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass
Liis Lass Foto: Instagram

Maailmakodaniku Liis Lassi (32) Instagram näeb imeline välja ning mis siin salata, piltidelt paistab, et naisterahvas naudib välismaal üpriski luksuslikku elustiili.

Äriklassid, lõbusõidud ja suurlinnad - need on vaid mõned kaadrid tema kirevast elust. Vaata pilte ja otsusta, kas tegu on tõelise unistuste eluga?

Ent meenutame ka, kuidas Lassist üldse kohalik seltskonnastaar sai. 

Modellikarjääri alustas Liis 2004. aastal, olles 2005. aastal üks poolfinalistidest võistlusel Miss Global Beauty Queen 2005 Xiangshanis Hiinas ning neljas printsess Miss Tourism Queen International võistlusel Changhshas Hiinas.

Ühel hiljutisel Instagrami pildil näitab Liis võrratut säärejooksu ning kannab jalavarje, mis meenutavad kangesti Balenciaga tosse (Balenciaga kodulehel 770 dollarit). Ei saa kindlalt väita, et tegu on just selle brändiga, ent sarnasus on meeletu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

play in shade kids ??

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

2005. aastal alustas ta ka Kanal 2 ilmatüdrukuna, kogudes nõnda rohkelt kuulsust ja juba 2006. aastal valisid ajakirja FHM lugejad Liis Lassi «maailma seksikamaks naiseks». 

2008. aasta juunis oli ta Playboy ajakirja kaanestaar. «Küünistega kiisu», kirjutati toona õrritavalt ajakirja kaanel. 

Ka jagab Liis tihti pilte sellest, kuidas ta äriklassis ringi reisib. «Ühest paradiisist teise, kuid koos sinuga olen ma alati kodus,» teatab ta ise Instagramis.

Pole kahtlustki, et Lass on maailma näinud naine, kes juba teab, mil moel kõige mugavam reisida on.

Liis Lassi sõnadele kirjutatud laul «God Inside Your Soul» osales konkursil Eurolaul 2008. Tema sõnadele tehtud lugu «Maagiline päev» Rolf Juniori (Roosalu) esituses pälvis 2010. aastal Eesti Eurovisiooni-konkursi finaalis kolmanda koha.

Imelised reisipildid erinevates maailmapaikadest on samuti miski, mis Liisi Instagrami tihti kaunistavad. Mõni aeg tagasi külastas ta näiteks Tasmaania saarekest.

Tema ja Elmar Liitmaa lugu «Üks teiseta» pälvis raadio Elmari aastahiti staatuse aastal 2009. Mõnda aega figureeris Lass seltskonnaüritustel ka Elmar Liitmaa käevangus, ent 2009. aastal läks paarike lahku. Toona sahistati, et suhe lõppes miljonärivõsukese Oliver Reinsalu tõttu.

Liis on mitmekülgne naisterahvas ja nii võibki näha tema Instagrami kontol pilte ka Austraalia Grand Prixilt, mille puhul on tegu Vormel 1 maailmameistrivõistluste esimese etapiga.

2009. aastal väisas Lass presidendi vastuvõttu hoopis Keskerakonna liikme Lauri Laasi käevangus.

2013. aastal purjetas Lass Singapuris abieluranda oma välismaalasest äripartneriga, kellele ta aasta hiljem ühise tütre ilmale tõi. Abielu ei jäänud kestma ning Lass sõudis teist korda abieluranda hoopis Singapuris elava salapärase Tarmo-nimelise ärimehega.

Selline on Liisi vaade kodust. Rohkem polegi sõnu vaja, küllap pilt räägib enda eest.

Kodumaa tolmu jalge alt pühkinud Liis toimetab nüüd rahvusvahelisel kinnisvaraturul ja on juhtimas laiahaardelist ettevõtet Rahn Walbridge, mille kontorid asuvad Eestis, Filipiinidel, Floridas ja Singapuris. 

Pole kahtlustki, et Lass oskab luksuslikust elustiilist lugu pidada. Mõni aeg tagasi läkitas ta Instagrami foto oma India reisist, mil ta peatus 5-tärni hotellis Alila Fort Bishangarh. 

Kuigi Lass on juba aastaid välismaal resideerunud, ei rauge huvi tema vastu siiski ka kodumaal.

2019. aasta jaanuaris andis Liis Lass põgusa intervjuu muusikaportaalile Sky, kus rääkis, et muuhulgas huvitab teda globaalne poliitika, ida- ja läänemaailma suuremad majandussaavutused või prohmakad, viimane tehnoloogia ja kinnisvaraturud ning iseenda järgmiste ettevõtlussammude planeerimine ja arutamine.

Vaata veel pilte:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

anticipating to see my lunch date today ?

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

leggy roses ? #valentines #rosesonly #rosesonlysg #rosesonlynyc #rosesonlyuk

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nothing beats slow weekend mornings at home ♾?

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles