Tõeline silmamoondaja: kes neist on ema ja kes on tütar?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: tütar Brielle Biermann ja ema Kim Zolciak-Biermann.
Kuvatõmmis videost: tütar Brielle Biermann ja ema Kim Zolciak-Biermann. Foto: People TV/ Youtube

USA telepersoon Kim Zolciak-Biermann (40) näeb tütardega uskumatult sarnane välja ning kui vaadata nende sotsmeediat, paistab, et nad ise on olukorraga rahul ja just seda taotlevadki. Vaata ise!

Kim'i tütar Brielle Biermann (22) postitas hiljuti Instagrami foto, mis tekitas paljudes fännides küsimusi. «Käisime ilukirurgi juures ja palusime kolm ühe eest pakkumist,» kirjutas seltskonnategelane pildiallkirjaks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We went to the plastic surgeon and asked for the 3 for 1 special?

A post shared by Brielle (@briellebiermann) on

Ema Kimi postitustest võib välja lugeda, tütred on väga hoitud. «Juba algusest peale minu jõuallikad,» kirjutas ta ühe Instagrami postitatud pildi juurde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My strength from the start ?? @briellebiermann @arianabiermann

A post shared by Kim Zolciak-Biermann (@kimzolciakbiermann) on

Ka perekonna pesamuna Ariana Biermann (17) näeb välja täpselt nagu tema vanem õde ja ema! Ei teagi, kas tegu on geeniloterii peavõiduga või alustatakse USA-s ilukohendustega üpris noores eas?

Teisalt pole 40-aastane Kim Zolciak-Biermann oma ilukohendusi varjanud, ent tänavu veebruaris avaldas ka tema 22-aastane tütar, et on lasknud end kohendada. 

Brielle rääkis, et on alati oma huulte osas väga ebakindel olnud. «Kõigil mu sõbrannadel olid ilusad huuled,» rääkist ta väljaandele People. 

«Ma mõtlesin juba 14-aastaselt, et niipea, kui ma saan 18-aastaseks, lasen ma oma huuli süstida. Kui ma oleksin seda varem teha saanud, oleks ma seda isegi varem teinud. Ma ei kahetse seda,» sõnas Brielle. 

«Ma ei arva, et ma olen liiale läinud, nagu mõned inimesed väidavad,» lisas ta.

Vaata ka videot, kus naised räägivad ilukohendustest:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles