Prints Harryt pole kunagi vennapojaga koos pildistatud - nüüd on selge, miks nii!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints George, pildi autor: Empics / Scanpix. Prints Harry, pildi autor: Empics / Scanpix.
Prints George, pildi autor: Empics / Scanpix. Prints Harry, pildi autor: Empics / Scanpix. Foto: Elu24 kollaaž / Scanpix

Briti meedia kirjutab, et prints Harry ning vennapoeg prints George on küll lähedased, ent nad pole ühelgi avalikul pildil koos olnud. Miks nii? 

Daily Star kirjutab, et prints Harry (34) ja Meghan Markle'i (37) esimene laps peaks sündima lähinädalatel.

Uuest ilmakodanikust saab kuningliku perekonna viimane täiendus pärast prints Williami ja Kate Middletoni kolme last, kes on prints George (5), printsess Charlotte (3) ja prints Louis (10-kuune).

Cambridge'i hertsoginna Catherine koos poja prints Louis'ga ning prints William koos prints George'i ja printsess Charlotte'iga Louis' ristimisel 9. juulil 2018
Cambridge'i hertsoginna Catherine koos poja prints Louis'ga ning prints William koos prints George'i ja printsess Charlotte'iga Louis' ristimisel 9. juulil 2018 Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

Väljaanded kirjutavad ka, et kuigi Harry on kõigi vennalastega lähedane, siis George'iga on tal lausa eriline side. Ometigi paistab, et neid pole kunagi üheskoos pildistatud.

Kirjanikud Kaitlin Menza ja Lisa Ryan selgitavad oma podcast’is, mis sellise otsuse põhjus võib olla. 

«Me pole kunagi näinud prints Harryt koos prints George'iga, neid pole kunagi koos pildistatud,» arutlevad nad.

Prints Harry ja Meghan Markle Marokos.
Prints Harry ja Meghan Markle Marokos. Foto: PA images/Scanpix

«Ma arvan, et see oli nii, sest Harry oli vallaline ning nad ei tahtnud, et Harryst jääks mulje nagu vaesest poissmehest, kes mängib beebiga murul,» selgitas Lisa Ryan.

Kuigi Harryst ja George'ist pole koos ühispilti, on nad olnud samal pildil koos teiste kuningliku pere liikmetega.

Daily Mail spekuleerib ka, et neist kahest võib koos ilmuda pilte peale seda, kui prints Harry esimene laps on ilmavalgust näinud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles