Evelyn Sepp lajatab taas: Ida-Virumaa arengupeetust juhivad needsamad kohalikud «iidolid» (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Sepp.
Evelyn Sepp. Foto: Georg K6rre

Poliitikast taandunud Evelyn Sepal on palju aega üle, kui otsustas taaskord Facebooki vahendusel praeguse poliitilise võimuvõitluse osas arvamust avaldada. Nüüd leiab naine, et Ida-Virumaal on arengupeetus.

Endine riigikogulane ja Edgar Savisaare liitlane Evelyn Sepp on viimastel nädalatel eriti teravalt sõna võtma hakanud. Ta ei hoia kriitikat tagasi ka oma endise erakonna suunal, kes tema arvates sugugi head tööd ei tee. Evelyn leiab, et Keskerakond on koos uue potentsiaalse koalitsiooniga Eesti ja eestlaste väärtuseid hülgamas. Eriti pahandab Seppa poliitikute pidev valetamine ja valijate lollitamine.

«Keskerakond koos kõigi nende toredate vene saadikutega, on teid kogu aeg pidanud vaid peenrahaks, ullikeseks, sõltlaseks, enda omaks, piletiks korruptiivse tulu saamiseks. [...] Ida-Virumaa arengupeetust juhivad needsamas teie kohalikud «iidolid», ja s.... seis ei ole riigi, vaid nende tegematajätmine eelkõige. Või peaks seda nimetama ikkagi kuidagi teisiti - varastamiseks, näiteks,» parastas Evelyn korralageduse pärast.

«Nii asjad aga Eestis ei käi. Ei peaks käima. Ja kui te sellest aru saate, siis palun tehke midagi. Öelge oma selge hääl välja, jääge sellele kindlaks, nõudke oma «saadikult» konkreetset käitumist nüüd ja kohe ja ärge laske endale kogu aeg valetada ja end lihtsalt ära kasutada,» ütles ta lõpetuseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles