Meghan Markle'i kuulus sõbranna tegi tülikõlakate koha pealt suu lahti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priyanka Chopra Jonas.
Priyanka Chopra Jonas. Foto: Broadimage/scanpix

Mõnda aega on liikunud jutud, nagu oleks Sussexi hertsoginna Meghan Markle ja tema näitlejast sõbranna Priyanka Chopra tülli pööranud. Viimane tegi sel teemal lõpuks suu lahti.

Nick Jonase abikaasa, india näitleja Priyanka Chopra olevat Sussexi hertsoginnaga sõprussuhted katkestanud, vahendab Daily Mail. Jutud hakkasid liikuma veidi pärast Meghani ja Harry pulmi, kus Chopra kohal käis. Need toimusid möödunud aasta mais.

Priyanka Chopra (paremal) käis Harry ja Meghani pulmas, aga viimane tema pulma ei ilmunud.
Priyanka Chopra (paremal) käis Harry ja Meghani pulmas, aga viimane tema pulma ei ilmunud. Foto: Reuters/ScanPix

Kõlakad kogusid hoogu, kui Meghan ja Harry ei käinud möödunud detsembris Indias Chopra ja Jonase pulmas. See olevat pruuti südamepõhjani solvanud ning kuulujuttude kohaselt jättis Chopra just sel põhjusel minemata Meghani uhkele beebipeole. Too pidu toimus veebruaris New Yorgis.

Nüüd tegi näitlejatar kõlakate osas esimest korda suu lahti. Naine käis Andy Coheni hilisõhtuses jutusaates «Watch What Happens Live», kuhu helistas üks fänn, kes küsis, kas on tõsi, et Chopra sai Meghani peale pahaseks, kuna too jättis pulma tulemata.

Saatejuht Cohen valis õli tulle ning lisas, et väidetavalt ei läinud Chopra Meghani beebipeole, kuna oli ta peale vihane. Chopra hakkas kõlakate peale naerma. «Oh heldeke, ei, see pole tõsi,» ütles ta. Varem on selgitatud, et näitlejatar ei saanud beebipeole tulla, kuna oli tööga hõivatud.

Chopra ja Markle said sõpradeks 2016. aastal. «Teate seda tunnet, kui kohtad kedagi uut ning te lihtsalt klikite omavahel?» selgitas Meghan sõprust India väljaandele. «See oli lihtne ja loomulik asjade käik. Me suhtleme siiani e-kirjade ja sõnumite teel ning püüame kokku saada alati, kui samas linnas oleme,» rääkis Sussexi hertsoginna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girls just wanna have fun.. @meghanmarkle @mubinarattonsey #LAlife

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles