Rahvusvahelisel modellikonkursil lähevad teineteisega vastamisi kaks eestlannat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diana Jermolova
Diana Jermolova Foto: Angel Models Agency

Rahvusvaheline modellikonkurss Future Fashion Faces World 2019 toimub ajavahemikul 23.03-31.03.2019 Türgis, kuurortlinnas Antalya. Eestit esindavad sel konkursil agentuuri Angel Models Agency modellid Diana Jermolova (18.a) ja Angelina Missuro (17.a).

Future Fashion Faces World toimub edukalt juba viiendat aastat, konkursil võtavad mõõtu noored modellid üle maailma. Eesti modellid Angelina Missuro ja Diana Ermolova saavad sel aastal unikaalse võimaluse särada maailma moelavadel ning oma unistusi täide viia, kuna konkursile oodatakse modelliagentuuri esindajaid üle maailma. Konkursi võitja saab lisaks rahalisele auhinnale summas 1000 eurot võimaluse sõlmida lepingut tuntud modelliagentuuridega üle maailma ning särada tuntud kõrgmoe brändide moeshowdes ja reklaamidel. 

Angelina Missuro
Angelina Missuro Foto: Angel Models Agency

Angelina Missuro õpib 10.klassis Tallinna Kunstigümnaasiumis, tegeleb modellinguga, laulab ning on tuntud TikToci vlogija. Tütarlaps valdab eesti, vene, inglise ning soome keelt. Angelina sõnul ootab ta konkursilt eelkõige uusi tutvusi ning võimaluse end proovile panna. «Osalen esimest korda rahvusvahelisel konkursil ning annan endast kõike, et esineda hästi,» lisas ta.

Konkursil võtab mõõtu 41 modelli maailma eri kohtadest. Finaal toimub 30.märtsil, osalejaid ootab rahvuskostüümi voor, defilee disainkleitides, bikiinivoor ning õhtukleidi voor. Finaliste hindab kogenud rahvusvaheline žürii.

Diana Jermolova
Diana Jermolova Foto: Angel Models Agency

Teine Eesti esindaja konkursil Future Fashion Faces World on Diana Ermolajeva. Neiu lõpetab sel aastal Tallinna Lasnamäe gümnaasiumi. Noor modell ühendab edukalt moeshowdes osalemine, fotosessioonid, õpingud ning töö. Diana sõnul on ees ootab juba mitu huvitavat projekti ja konkurssi. «Konkursid annavad võimaluse ületada ennast, arendada enda tugevaid külge. Ettevalmistus konkursiks oli pingeline. Natukene pabistan, sest Türgis olen ühel laval kogenud modellidega, kuid usun, et saan hakkama selle pingega,» sõnas tütarlaps.

Angelina Missuro
Angelina Missuro Foto: Angel Models Agency

Jälgi konkursi uudiseid Future Fashion Faces World Facebooki lehelt või agentuuri Angel Models Agency Facebooki lehelt.

Hoiame pöialt ja soovime neidudele edu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles