Veerand sajandit õhus olnud kõlakas sai lõpuks selguse: vürtsitüdrukutel Mel B-l ja Geri Halliwellil oli armusuhe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melanie Brown ja Geri Halliwell.
Melanie Brown ja Geri Halliwell. Foto: PA images/Scanpix

Veerand sajandit on olnud õhus küsimus, mis ikkagi juhtus Spice Girlsi liikmete Mel B ja Geri Halliwelli vahel. Lõpuks rääkis Mel B suu puhtaks ja ütles, et naistel oli tõesti lesbi seiklus, kirjutab Daily Mail.

Lõpuks on teadmatus läbi, sest lauljanna Melanie Brown rääkis intervjuus kolumnisti Piers Morganiga ja teatas, et neil oli Geri Halliwelliga romanss.

Kui intervjueerija korduvalt Mel B käest kuulujutu kohta küsis, vastas ta lõpuks: «Geri hakkab mind selle eest vihkama, sest tal on peen maamaja ja abikaasa, kuid see on fakt. See ei olnud midagi erilist, see lihtsalt juhtus ja me naersime selle üle.»

Kui Morgan lauljanna käest küsis, kas nad ka füüsiliselt intiimsed olid, vastas naine: «Oh ole nüüd, pervert.» Kuid naine rääkis end lõpuks siiski sisse ja tunnistas lõpuks, et olid Halliwelliga vahekorras.

Spice Girlsi liikmed Mel B ja Geri Halliwell 2010.
Spice Girlsi liikmed Mel B ja Geri Halliwell 2010. Foto: Reuters/Scanpix

«Nüüd olen ma selle välja öelnud,» lisas Mel B. «Ta lööb mu maha.» Naise mure on põhjendatud, sest teatavasti on Mel B-l ja Geril olnud alati okkaline sõprus. Eriti nüüd, kui bänd (välja arvatud Victoria Beckham) harjutavad oma kahenädalase Suurbritannia tuuri jaoks. Geri otsus 1998. aastal lahkuda Spice Girls bändist oli kuulujuttude kohaselt seotud Mel B-ga.

Kui intervjueerija Morgan küsis lauljanna käest tema seksuaalsuse kohta, siis kolme lapse ema ja kaks korda abielus olnud Mel B vastas: «Sa armud, kellesse armud. Mul ei ole eelistusi. Mul on olnud suurepärane kogemus, kui olin viis aastat naisega suhtes. See näitas mulle, et mul on rohkem valikuid.»

«Mu ema võib rääkida, et see oli mu elu kõige õnnelikum aeg,» lisas Mel B.

Spice Girls 2007.
Spice Girls 2007. Foto: imago stock&people / imago/Udo Gottschalk
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles