Anett Kontaveidi ehe emotsioon pärast 16 parima sekka jõudmist: milline lahing!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Nikku / ZUMAPRESS.com

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit (WTA 19.) alistas kõrgetasemelise Miami WTA-turniiri kolmandas ringis tulemusega 7:6 (3), 2:6, 7:6 (4) Austraalia esindaja Ajla Tomljanovici (WTA 40.) ning jõudis kaheksandikfinaali. Pärast võitu jagas eestlanna sotsmeedia vahendusel ka oma emotsioone.

«MILLINE LAHING,» kirjutas Anett Kontaveit suurte tähtedega Instagrami postitatud pildi juurde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHAT A BATTLE ??

A post shared by Anett Kontaveit (@anett_kontaveit) on

Kaks ja pool tundi kestnud lahingu avasetis murdis 23-aastane eestlanna esmalt vastase pallingu ning pääses 3:1 juhtima, kuid Tomljanovic võitis seejärel kolm geimi järjest ning haaras omakorda juhtohjad. Viimaks läks avasett kiiresse lõppmängu, mille Kontaveit võitis numbritega 7:3 ehk esimene sett kuulus eestlannale skooriga 7:6 (3).

«See oli tõesti väga raske ja tasavägine mäng ning ma püüdsin kiires lõppmängus lihtsalt jääda sitkeks ning mängida niivõrd hästi, kui ma suudan,» ütles Kontaveit matšijärgses intervjuus. «Ta mängis väga hästi ning mulle tundus, et ta teeb mitmed asju väga hästi. Minu serv vedas mind veidi alt,» lisas eestlanna, kes tõusis jooksvas maailma edetabelis ühe koha võrra ehk karjääri parimale 18. positsioonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles