Tuuli Roosma pere seiklustel ei paista lõppu olevat: nüüd kogutakse Facebookis annetusi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli, Arbo, Kristjani ja Andrese eelmine reisiseiklus viis neid Aafrikasse, millest valmis lõbus saade «Meie aasta Aafrikas».
Tuuli, Arbo, Kristjani ja Andrese eelmine reisiseiklus viis neid Aafrikasse, millest valmis lõbus saade «Meie aasta Aafrikas». Foto: Kanal2

«Meie aasta Aafrikas» hiljutise saate valguses on sarja Facebooki lehele ilmunud humoorikas postitus.

«KIIRTEST! Kuidas saaksid Aafrikas hakkama Sina? Kas Sinu süda avaneb vaestele pensionil reverendidele? Või õnnetule mehele, kelle rahakott on nüüd naise käes?» seisab «Meie aasta Aafrikas» Facebooki lehel.

«Kummale annaksid? Põhjenda oma valikut! Ja kui Sinus on rohkem Arbot kui Tuulit, siis kanna üle! Jumal tasub Sulle külluslikult! Jaga!»

Postituse juurde on lisatud ka kontonumbrid, kuhu avanenud südamesega inimesed väidetavalt annetada saavad. «Mis kontonumber see neil veel on? Arbo oma toimib, aga see küll mitte,» uurib seepeale postituse kommentaariumis Rena.

Humoorikas postitus on juba saanud ka palju vastukaja. «Raha Tuuli tasku. Muidu võib juhtuda, et lõpuks vaja neile seal korjandus teha! Arbo on lahe, hea hella südamega – küll üle elab, et püksid Tuuli taskus!» kommenteerib Endla.

«Ma annaks pigem Arbole. Vaene mees ju rahast lage, kuri ja kitsi naine nagunii enam midagi ei anna. Isegi õlut ei saa sõpradele osta enam,» viskab Raili nalja.

«Ma ei annaks kummalegi, sest võõraste tahtjate rida muudkui pikeneb, nagu me saates nägime ja kui mehele anda, siis sealt peost voolab raha laia ilma laiali ning ei ole kindel, kas õigetesse kohtadesse,» arvas hoopis Katrin.

Tuuli Roosma pere põnev reisiseiklus «Meie aasta Aafrikas» on Kanal 2 eetris pühapäeviti kell 19.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles