Grete Paia sai juhiload: kõik läks väga kiiresti - mõne kuuga sai asi tehtud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Paia
Grete Paia Foto: Kanal 2

Lauljatar Grete Paial (23) on põhjust rõõmustamiseks küllalt, sest noor muusik sai hiljuti juhiload kätte!

«Tegelikult läksin ma esimest korda suure hurraaga autokooli juba Kuressaares 2013. aastal koos paljude klassiõededega. Kuna aga tollal olin sunnitud pea kuu aja möödudes Tallinna kolima, siis jäid mu autokooliõpingud olude sunnil soiku,» rääkis Grete.

«Plaanisin küll suviti asjaga tegeleda, kuna oli selge, et ülikooli kõrvalt ma naljalt koju Kuressaarde ei jõua, ent tiheda esinemisgraafiku tõttu ei õnnestunud mul lõppkokkuvõttes sinna piisavalt tihti ka suviti sõita ning naljatades juba hakkasingi leppima sellega, et ma võin juhilubadest ilmselt vaid und näha.»

Grete Paia sai juhiload.
Grete Paia sai juhiload. Foto: Erakogu

Grete lisab ka, et niiviisi see asi venima jäigi, kuniks Autosõit teda möödunud kevadel Tallinna autokooli üle kutsus. «Vähe tõsisemalt hakkasin asjaga tegelema alles sügise lõpus ning mäletan, kuidas pühade paiku kodus olles kuulasin päevad läbi e-õppe loenguid.»

«Minu jaoks muutis e-keskkonnas õppimine kogu protsessi oluliselt mugavamaks ja lihtsamaks. Õppisin teooriat täpselt mulle sobival ajal ja kohas. Kui end möödunud aasta lõpus ikka korralikult käsile võtsin ja asjaga tegelema hakkasin, siis läks kõik väga kiiresti — mõne kuuga sai asi tehtud,» lisas lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles