Kellele on hertsoginna Catherine’i maine kahjustamine kasulik?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
William ja Katherine 2018
William ja Katherine 2018 Foto: Pool / Reuters/Scanpix

Sellel nädalal on mitmed briti väljaanded kirjutanud, et Cambridge’i hertsoginna Catherine läks tülli oma pikaajalise hea sõbra, Cholmondeley markiisi Rose Hanburyga ning kaks naist ei suhtle enam omavahel.

Väidetavalt oli Catherine oma mehele, prints Williamile öelnud, et Rose’i ja ta meest, Cholmondeley markii Davidit ta enam nende korraldatud sündmustel näha ei taha.

Daily Mirrori arvates on lugu tülliminekust hoopis osa ulatuslikust vandenõust, mille eesmärgiks on Catherine’i mainet kahjustada.

«Tuleb küsida, kellele on Cambridge’i hertsoginna maine kahjustamine kasulik? Kui vaadata varasemat aega, siis saab näpuga näidata vaid ühes suunas. Kindlasti mitte Rose’ile ega ta mehe, vaid Catherine’ile ja Williamile märgatavalt lähedamal olevate inimeste suunas,» kirjutas väljaanne.

Williami ja Catherine’i lähedase allika teatel olid prints William ja Cholmondeley markii David möödunud nädalavahetusel kohtunud ja vangutanud vaid pead, kui kuulsid, et ka nemad on tülis.

Cambridge'i hertsoginna Catherine koos poja, prints Louis'ga ning prints William koos prints George'i ja printsess Charlotte'iga Louis' ristimisel 9. juulil 2018
Cambridge'i hertsoginna Catherine koos poja, prints Louis'ga ning prints William koos prints George'i ja printsess Charlotte'iga Louis' ristimisel 9. juulil 2018 Foto: Dominic Lipinski / PA Wire/PA Images/Scanpix

«Meeste kinnitusel ei ole nemad ega nende naised tülis. Kuninglikus perekonnas on keegi, kes tahab nelja sõpra tülli ajada ja on valmis kõigeks. Isegi meediale valeinfo ettesöötmiseks,» sõnas allikas.

Allikas ei öelnud otseselt nimesid välja, kuid oletatakse, et ta viitas prints Harryle ja ta naisele, Sussexi hertsoginna Meghanile.

Meghan ja Catherine olevat oma vaenukirve maha matnud, kuid kehakeele ekspertide arvates ei ole vaen kuhugi kadunud. Kuninganna Elizabeth II võis anda kahele naisele käsu olla avalikkuses sõbralik ja nii on nad ka käitunud.

Cholmondeley markii Davidi ja markiis Rose’i lapsed, üheksa-aastased kaksikud poisid Alexander ja Oliver ning kolmene tütar Iris on mängukaaslased prints Williami ja hertsoginna Catherine’i pojale prints George’ile ja tütrele printsess Charlotte’ile. Seni on see nelik ja nende lapsed tihedalt suhelnud.

Cholmondeley markii ja markiis elavad Inglimaal Norfolkis Houghton Hallis, mille lasi 1720. aastatel ehitada Briti esimene peaminister Sir Robert Walpole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The moon above Houghton whilst walking this afternoon #HoughtonHall #norfolk

A post shared by Houghton / Rose Cholmondeley (@houghton_hall) on

Prints Williami, hertsoginna Catherine’i ja nende kolme lapse, kaasa arvatud 2018 sündinud prints Louis' kodu on Londonis Kensingtoni palees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles