Pildid: tervisefanatt purustas bikiinides joogat tehes kaelaarteri, kuid tuli sellest hoolimata matile tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameeriklanna Rebecca Leigh sai joogat tehes rabanduse, mistõttu ei saa ta enam korralikult rääkida ning kannatab peavalude ja mälukaotuse käes. Sellest hoolimata on ta jälle joogamatil tagasi.

40-aastane Rebecca Leigh on tõeline joogafanatt, kuid poleks iial osanud arvata, et see talle saatuslikuks saab. Kaks tundi enne elumuutvat terviseriket filmis ta oma 26 000-le fännile joogavideot. Pea peal seisu ajal lõhkes kaelaarter, mistõttu sai naine rabanduse. See juhtus 2017. aasta oktoobris.

Kaks tundi enne rabandust filmis Rebecca fännide jaoks roosades bikiinides joogavideo.
Kaks tundi enne rabandust filmis Rebecca fännide jaoks roosades bikiinides joogavideo. Foto: SWNS/ScanPix

Nüüd ei saa Rebecca rohkem kui paar minutit järjest rääkida, tal on iga päev peavalud ning tõsine mälukaotus. Sellest hoolimata oli naine juba kuu aega pärast õnnetust joogamatil tagasi ning praegu teeb ta joogat tund aega päevas. «Pärast seda, kui olin kümneid aastaid trennile, tervislikule toitumisele ja tervislikule eluviisile pühendanud, ei tundunud õiglane, et joogat tehes rabanduse sain,» ütles Rebecca.

Rebecca Leigh sai joogat tehes rabanduse.
Rebecca Leigh sai joogat tehes rabanduse. Foto: SWNS/ScanPix

Rebecca tundis, et peab õnnetusest hoolimata matile tagasi saama. «Ma teadsin, et pean tegema asju, mis mind enne õnnetust õnnelikuks tegid, ning üks neist asjadest oli kahtlemata jooga,» ütles ta.

Rebecca räägib oma lugu, et inimesed teaksid «joogatekkelistest» rabandustest, oskaksid neid paremini ära tunda ja abi otsida.

Rebecca pärast õnnetust, naeratus endiselt näol.
Rebecca pärast õnnetust, naeratus endiselt näol. Foto: SWNS/ScanPix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles