Uskumatud fotod: kas sina tunneksid Kylie Jenneri ära, kui ta tänaval meigita vastu tuleks? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: AFP / Scanpix

USA tõsielustaar, modell ja ajaloo noorim miljardär Kylie Jenner jäi kõmupiltnike kaamera ette ilma meigita ning fännid imestavad, et naine näeb täiesti teistsugune välja.

Kardashianide tõsielusarjast tuntud 21-aastane miljardär jäi kaamera ette popi meigikunstniku Ariel Tejada seltsis. Tähelepanu püüab aga asjaolu, et noor naine näeb meigita hoopis teistsugune välja ning see pole ka fännidel märkamata jäänud.

Sealjuures tasub mainida, et suur osa Jenneri rikkusest on tulnud meigitoodete müügist, nii et meigivaba look on tema puhul paras haruldus.

Vaata pilti!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Jenner (@putharina) on

Teisipäeva hommikul pani Kylie Instagrami üles pildi, millel paistab samuti olevat meigita või vähemasti mitte nii mukitud kui tavaliselt.

Oma silm on ikkagi kuningas, aga esimesel vaatamisel võiks küll arvata, et pildil pole sama tütarlaps, keda Los Angelese tänavatel silmati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tõsi küll, paparatsofotod ja Instagrami pildid on ikkagi kaks eri äärmust: esimesed on üles võetud käigu pealt ja poseerimata, teised viimseni läbi mõeldud, töödeldud ja tuunitud.

Ausam oleks võrrelda fotograafi pilte punaselt vaibalt. Selline nägi Kylie välja veebruari alguses Grammyde auhinnagalal:

Kylie Jenner Grammyde galal, 2019.
Kylie Jenner Grammyde galal, 2019. Foto: Image Press Agency/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles