Video: naine süüdistab apokalüptilist tulnuksekti selles, et ta oma mehe maha lasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barbara Rogers
Barbara Rogers Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ameerika Ühendriikides Pennsylvanias anti kohtu alla naine, kes tappis 2017. aasta juulis Tobyhannas nende kodus oma elukaaslase.

42-aastane Barbara Rogers ja 32-aastane Stephen Mineo kuulusid maailmalõpuks valimistuvasse ja tulnukaid kummardavasse sekti, mida juhib Sherry Shiner, teatab msn.com.

Nüüd kohtu ees olnud Rogersi sõnul visati tema ja ta mees sektist välja, kuna nende arusaamad olid teistsugused kui sektijuhtide omad. Nad hakkasid pärast seda palju alkoholi tarbima.

Rogers jätkas, et ta elukaaslane Mineo kaotas pärast sektist lahkumist eluisu ja ühel õhtul kui nad baarist koju jõudsid, palus mees end maha lasta.

Barbara Rogers ja Stephen Mineo
Barbara Rogers ja Stephen Mineo Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Naine keeldus, kuid naise sõnul surus mees relva talle kätte ja pani selle siis vastu oma meelekohta, käskides tal päästikule vajutada.

Naine tulistaski meest, kes sai surma. Rogers helistas siis politseisse öeldes, et ta mehel oli relv ja mees käskis seda kasutada.

Rogersi sõnul arvas ta, et relv ei olnud laetud ja ta ei tahtunud tulistada, kuid prokuröride sõnul teadis naine täpselt, mida ta tegi ning tal oli võimalus olukord lahendada ilma relva kasutamata.

Politseiuurija Steven Williams sõnas, et Rogers oli teadlik oma mehe vastuoludest sektiga ja ka sellest, et mees ei näinud oma elul ilma sektikaaslasteta mõtet. Politsei sõnul oleks naine pidanud mehe vaimsest seisundist võimudele teada andma. 

«Mu mees oli sekti mõju all ja selle tõttu tahtis end tappa. Mitte mina ei ole tema surmas süüdi, vaid see sekt, mis tegeles ajupesuga. Selles sektis on tulnukaid, kes hävitavad inimesi, tehes seda ka Stephen Mineoga,» sõnas Rogers enda kaitseks.

Sektiliikmete arvates on Rogers kas nõid või reptiil, kes tahtis Mineo tappa, kuna tulnukjumalad nõudsid seda temalt.

Sektijuht Sherry Shiner sõnas, et temal ei lasu juhtumis mitte mingit süüd ja ta kirjutas teistele sektiliikmetele, et ka nemad ei ole süüdi.

Paljud sektiliikmed kommenteerisid, et Mineo oli tore mees, kuid muutus, kui ta ellu tuli Rogers.

«Me hoiatasime Stephen Mineod, et Barbara Rogers on kurjade tulnukate supersõdur, kes vastavalt tulnukate käsule tapab. Ta valib ohvri välja, võtab temalt elu ja liigub järgmise juurde, kellega sama teeb. Ta hingel võib olla palju inimhingi,» teatas sektijuht.

Ta lisas, et Mineo võis saada jälile, kes Rogers tegelikult oli, kuid teadasaamine jõudis temani liiga hilja.

«Mineo kuulus meie hulka, ta ei surnud meie, vaid kujumuutjast reptiili tõttu. Rogers võib muutuda erinevateks maavälisteks olenditeks ja inimesteks,» teatas sektijuht.

Uurijate sõnul kubisesid Mineo sotsiaalmeediapostitused maailmalõpuks valmistumise kirjeldustest ja ta kutsus inimesi olema valmis, et juba lähiajal saabub apokalüpsis.

Lisaks soovitas mees kõigil teha nii Maa jumalate kui tulnukjumalatega rahu.

Kinnitamata andmetel abiellusid Mineo ja Rogers 2016. aasta oktoobris ja nad kolisid siis kokku elama.  

Kohus Rogersi üle jätkub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles