Transsooline juutuuber oma kolmest suhkruissist: ma olen õnnelikus olukorras

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cluam Sutherlandi Instagrami postitus.
Cluam Sutherlandi Instagrami postitus. Foto: Cluam Sutherland/Instagram

Juutuuber Cluam Sunderland (21) räägib avalikult oma suhkruissidest ning sellest, mida kõike mehed talle võimaldavad. Näiteks on Cluami «issid» lausa nii helded, et on talle isegi kinnisvara soetanud.

21-aastane Cluam Sunderland pajatab oma Youtube'i kontol rohkesti sellest, kuidas kolm suhkruissit tema luksusliku elustiili kinni maksavad.

Vanemad mehed, kes Cluami sponsoreerivad on pärit Stockholmist, Tokyost ning Melbourne'ist - samast linnakesest on ka Cluam ise pärit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We stan a Ferrari in this household

A post shared by cluam sutherland ? (@cluamsutherland) on

Ta rääkis hiljuti väljaandele FEMAIL: «Minu populaarsus kasvas pärast seda, kui ma hakkasin rääkima oma elust suhkrubeebina.»

Sutherlandil on praeguse seisuga Youtube's ligi 200 000 jälgijat. 

«Tundub, et inimeste arvates on minu luksuslik elu ja salapärased mehed huvitav ning meelelahutuslik teema.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

West Brompton ?

A post shared by cluam sutherland ? (@cluamsutherland) on

Cluam rääkis ajakirjale ka, et hoiab oma suhete detailid privaatsena. «Inimesed, kellega ma reaalselt deidin, nende töökohad ja meievahelised kokkulepped on saladus ja seda privaatsusega seotud põhjustel.» 

Hetkel on Cluam «avatud suhtes» kolme suhkruissiga, kes rahastavad kogu tema elu. Ennast peab juutuuber neile «partneriks».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't hesitate to buy my love ♡

A post shared by cluam sutherland ? (@cluamsutherland) on

Tema suhkruissid on talle soetanud ka kinnisvara, Cluamil on Melbourne'is nii maja kui ka kaks korterit. «Ma olen täiesti teadlik, et ükski neist meestest ei võlgne mulle midagi, see on lihtsalt miski, mis hetkel toimib. Ma olen õnnelikus olukorras,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles