Video: sariabielluja Nicolas Cage võtab taas naise, kuid pruudi kohta ei ole peaaegu mitte midagi teada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Cage 1997. aasta filmis «Con Air»
Nicolas Cage 1997. aasta filmis «Con Air» Foto: Rights Managed / TOUCHSTONE PICTURES / JERRY BRUC/Scanpix

Meelelahutuslehekülje tmz.com andmetel esitas Hollywoodi staar Nicolas Cage Nevada osariigi Clarki maakonna ametnikele avalduse abiellumiseks.

55-aastane Cage elab Las Vegases, mis on Nevada osariigi suurim linn ja administratiivkeskus.

23. märtsil esitatud avalduses on teise osapoolena kirjas Erika Koike. Tegemist on naisega, kellega Cage on koos alates 2018. aasta aprillist.

Paar on üritanud kõmumeedia tähelepanu alt välja jääda ja selle tõttu ei ole Koikest just palju teada. Arvatakse, et ta on kuulsuste meikar.

Cage ja Koike võimaliku pulmapäeva kohta puuduvad andmed, kuid vastavat Nevada seadustele saavad avalduse esitanud abielluda ühe aasta jooksul.

Cage on varem olnud kolm korda abielus. Ta eksnaised on näitlejanna Patricia Arquette ning lauljad Lisa Marie Presley ja Alice Kim.

Nicolas Cage 2013
Nicolas Cage 2013 Foto: Alberto E. Rodriguez / AFP/Scanpix

Cage filmograafis on sellised filmid nagu «Leaving Las Vegas» (1995), «The Rock» (1996), «Con Air» (1997), «City of Angels» (1998), «Gone in Sixty Seconds» (1999) ja «Captain Corelli’s Mandolin» (2001).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles