Hitihoiatus: Pluuto ja nublu andsid välja mesimagusa räpiloo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pluuto ja nublu.
Pluuto ja nublu. Foto: Rauno Liivand

Soundcloudi räppar Pluuto andis välja uue singli, millel teeb kaasa Eesti kuumim mõmiseja nublu.

Soundcloudi räpparina tuntust kogunud 16-aastane Henry Orlov ehk Pluuto nomineeriti mullu MyHits Awardsil aasta Soundcloudi artisti tiitlile ning tema laul «Mõtetes» sai Raadio 2 aastahiti rahvahääletusel 8. koha.

«See oli täiesti uskumatu hitt, ma ei arvanud, et see nii... ma ei arvanudki mitte midagi. Soundcloud oli minu jaoks lihtsalt selline platvorm, kus ma saan jagada oma asju, ma ei teadnud, et seal midagi toimub,» meenutas Pluuto debüütsingli edu jaanuaris.

Uus lugu, millel teeb kaasa ka Eesti räpimaastiku kuumim tegija nublu, kannab nime «Mesimagus». Nagu fännide kommentaarid reedavad, on laulu pikalt oodatud ning pettuda pole põhjust.

Pluuto ja nublu on varemgi koostööd teinud: veebruari alguses anti koos 5miinusega välja lugu nimega «Tsirkus». Samuti on räpitähed korduvalt lavalaudu jaganud.

Kuula laulu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles