Galerii: The Prodigy laulja Keith Flint saadeti lustlike fännide pilgu all viimsele teekonnale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi alguses endalt elu võtnud muusik Keith Flint saadeti Inglismaal Essexis viimsele teekonnale. Mehega tulid hüvasti jätma lähedased ja fännid, kes olid kurvale sündmusele vaatamata peotujus. Vaata galeriid!

Briti elektroonilise muusika ansambli The Prodigy ninamees Keith Flint leiti 4. märtsi hommikul oma kodust surnuna. Bändikaaslased teatasid, et mees oli kannatanud depressiooni all ning sooritas enesetapu.

Reedel saadeti muusik Londoni külje all Essexis viimsele teekonnale. Bänd kutsus Flinti matustele ka fännid, et legendaarse muusiku auks rongkäik moodustada ja mehe mälestust rokkstaarile vääriliselt tähistada. Paljud The Prodigy austajad tulid matustele Flintiks riietatult.

Daily Maili andmetel oli 49-aastane Flint helistanud enne surma oma eksnaisele, jaapanlannast DJ-le Mayumi Kaile, ja palunud tal koju tagasi tulla. Flinti lähedaste teatel võttis laulja endalt ise elu, kuna ei suutnud ilma naiseta edasi elada. Naine oli mehe matustel kohal ning erinevatelt fännidest küllalt muserdunud väljanägemisega.

The Prodigy andis oma värskeima albumi «No Tourists» välja 2018. aasta novembris. Bänd saabus hiljuti kontsertuurilt Austraaliast ning pidi märtsis andma kontserte Põhja- ja Lõuna-Ameerikas. Lisaks oli suvel plaanis esineda mitmel Euroopa muusikafestivalil. Bänd teatas, et nad tühistavad kõik oma kontserdid.

The Prodigy sai kuulsaks 1990. aastatel. Keith Flint läks popmuusika ajalukku nii oma laulude, tantsimise kui ka erilise välimuse, eelkõige punkarisoengutega. Flinti peetakse esimeseks muusikuks, kes viis pungi tantsupõrandale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles