Kadiah: seda uskumatut vaatepilti meenutan siiani

Elu24
Copy
Kadiah: seda uskumatut vaatepilti meenutan siiani
Kadiah: seda uskumatut vaatepilti meenutan siiani Foto: Helen Marts

Eesti Laulul edukalt esinenud ja finaali jõudnud TV3 kommunikatsioonijuht Kadi Poll rääkis, kuidas nii suurel laval esinemine tema muusikakarjääri mõjutas.

Eesti Laulu finaali toimus Saku Suurhallis 16. veebruari. Nüüd, enam kui kuu aega hiljem, räägib Kadi Poll ehk Kadiah, kuidas finaali jõudmine tema elu on mõjutanud, ning kas ja kuidas see on tööd TV3-s mõjutanud.

Eesti Laulu finaalist on möödas kuu aega. Kuidas sa praegu meenutad oma esinemist?

Mäletan, et jõudsin veel laval enne laulu algust kogu Saku Suurhalli publikule pilgu heita - kõik tribüünid särasid tuledes ja mul on hea meel, et võtsin selleks hetke ja nautisin kogu hingest, sest see võis olla minu esimene ja viimane kord nii suurel laval. Seda uskumatut vaatepilti meenutangi siiani.

Kas ja kuidas on Eesti Laul mõjutanud sinu lauljakarjääri? Kui tihti sa esinemas käid?

Tänu Eesti Laulule kirjutas mulle ansambel Púr Múdd, kellega tuleb peagi välja uhiuus laul «Tonight». Tegemist on täiesti teistsuguse loominguga, kui see, mida olen varem ise teinud, kuid see aitabki tulla mugavustsoonist välja ja näidata end erinevatest külgedest. Hea meel on ka selle üle, et mõned asutused on kutsunud mind lisaks laulmisele ka rääkima oma teekonnast, kuidas ikkagi igapäevaste tormiliste kohustuste kõrvalt kuulda oma südamehäält ja proovida leida võimalusi selle järgimiseks.

Mis on sinu jaoks olnud viimaste kuude kõige suurem muutus?

Et ma saan natukenegi rohkem teha muusikat - sellest täitsa piisab.

Mis vallas sa oled kõige enam arenenud?

Võib-olla ajaplaneerimises. Et eksamiteks saaks õpitud, tööga oleks kõik korras ja et jõuaksin ka uut muusikat kirjutada.

Kas ja kuidas sinu päristöö esinemiste all kannatab?

Töö on ikka hetkel number üks prioriteet ja proovin tegeleda muusika ja kooliasjadega nii, et töö ei kannataks. Kui esinemised on väljaspool Tallinna, saan ka ajutiselt kaugelt tööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles