Legendaarne rokikuningas Mick Jagger viidi haiglasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne rokikuningas Mick Jagger viidi haiglasse
Legendaarne rokikuningas Mick Jagger viidi haiglasse Foto: PIERRE VILLARD/SIPA/PIERRE VILLARD/SIPA

Üks legendaarsemaid ja tuntumaid rokimehi Mick Jagger toimetati haiglasse. Selle tõttu teatas bänd The Rollings Stones, et lükkab Ameerika Ühendriikide ja Kanada tuuri edasi.

The Rolling Stonesi bändi esindajad teatasid, et nad lükkavad Ameerika ja Kanada tuuri edasi, kuna solist, 75-aastane Mick Jagger haigestus, kirjutab BBC. Ametlikus avalduses teatas bänd, et arstid ei soovitanud Jaggeril esineda ja tuuritada, kuna peab oma tervise eest hoolitsema.

17 kontsertist koosnev tuur pidi algama juba 20. aprillil Miamis ja lõppema 29. juunil Kanadas Oro-Medontes.

75-aastane Jagger vabandas Instagrami ja Twitteri vahendusel fännide ees ka isiklikult.

«Mulle üldse ei meeldi teid nii alt vedada,» kirjutas ta. «Ma olen pettunud, et ma pean tuuri edasi lükkama, aga ma näen kurja vaeva, et võimalikult kiiresti taas laval olla.»

Bängi kitarrist Ronnie Wood on samuti sotsmeedias sõna võtnud ja vabandas ka fännide ees.

«Me järgmiste nädalate jooksul ei kohtu, aga loodame teid juba õige pea näha. Tänan teid kõiki toetavate sõnumite eest,» kirjutas koos Jaggeriga bändi algusaastatest koos olnud Ronnie.

Ajakirjale «Rolling Stones» tehtud avalduses öeldi, et Jagger peaks haigusest täielikult taastuma ja on siis taaskord valmis bändiga koos lavale astuma.

Mick Jaggeri haiguse kohta ei antud mingeid detaile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles