Võõrast autot Uberiks pidanud üliõpilane leiti surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA üliõpilane Samantha Josephson leiti surnuna.
USA üliõpilane Samantha Josephson leiti surnuna. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA üliõpilane Samantha Josephson tellis ööl vastu laupäeva takso, kuid ei tundnud seda ära ning istus kogemata valesse autosse. Nüüdseks on naine leitud surnuna.

21-aastane Samantha Josephson läks reede õhtul välja ning tellis kell 2 öösel takso. Eksikombel istus ta aga valesse autosse ning läks kaduma, vahendab Daily Star. Intsident leidis aset Lõuna-Carolina osariigi pealinnas Columbias.

Noor politoloogia tudeng tellis endale Uberi ning istus seejärel tumedasse autosse, mis võis pealtnägijate sõnul olla Chevloret Impala. Tellitud Uberi juht, kes jõudis mõne aja pärast kohale, tühistas sõidu, kuna Samanthat ei olnud kuskil.

Pühapäeval teatas Lõuna-Carolina ülikooli president Harris Pastides, et naine on leitud surnuna ning avaldas kaastunnet lahkunu perekonnale ja sõpradele.

Samantha isa Seymour Josephson kinnitas Facebookis, et tütar on surnud. «Ma igatsen ja armastan oma tütart elu lõpuni. Samantha pole enam meiega, kuid teda ei unustata,» kirjutas ta. «Ma võiksin temast pikemalt kirjutada, kuid see teeb mulle tohutult haiget. Ma istun siin, vaatan tema pilti ja nutan.»

Kalkunikütid leidsid Samantha surnukeha põllu pealt, Columbiast 145 kilomeetri kauguselt. 24-aastane Nathaniel David Rowland on kinni võetud kahtlustatuna inimröövis ja mõrvas, vahendab CNN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles