Kõva sõna! Eesti modellid noppisid rahvusvahelisel iludusvõistlusel prestiižikad tiitlid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti modellid Diana Jermolova ja Angelina Missuro osalesid Türgis Antalyas toimunud rahvusvahelisel modellikonkursil Future Fashion Faces World.
Eesti modellid Diana Jermolova ja Angelina Missuro osalesid Türgis Antalyas toimunud rahvusvahelisel modellikonkursil Future Fashion Faces World. Foto: Promofoto

Eesti modellid Diana Jermolova ja Angelina Missuro osalesid Türgis Antalyas toimunud rahvusvahelisel modellikonkursil Future Fashion Faces World ning tõid koju uhked auhinnad.

23. märtsil alanud modellikonkurss Future Fashion Faces World toimus tänavu viiendat aastat. Konkursil võtavad mõõtu noored modellid üle maailma. Eestit esindasid iluduskonkursil 18-aastane Diana Jermolova ja 17-aastane Angelina Missuro.

Teismeliste kategoorias sai Angelina Missuro tiitli Future Fashion Faces World 2019 I runner-up: see tähendab, et ta on esimene printsess ning asendab võitjat ehk kuningannat, kui too ei saa mingil põhjusel oma kohustusi täita. Lisaks sai Angelina parima fotomodelli tiitli.

Eesti modell Angelina Missuro valiti Türgis esimeseks printsessiks.
Eesti modell Angelina Missuro valiti Türgis esimeseks printsessiks. Foto: Promofoto

Diana sai Euroopa parima modelli tiitli (Future Fashion Faces World Europe). Ühtlasi on Diana ka ühe maineka Antalya spordiklubi reklaamnägu, kuna sai tiitli Future Fashion Faces World Face of Anfas.

Diana Jermolova valiti Euroopa parimaks modelliks.
Diana Jermolova valiti Euroopa parimaks modelliks. Foto: Promofoto

Andel Models Agency juhi Anna Mikkoneni sõnul võttis konkursil mõõtu 32 modelli maailma eri kohtadest. «Finaal toimus 30. märtsil, osalejaid ootas rahvuskostüümi voor, defilee disainkleitides, bikiinivoor ning õhtukleidi voor. Finaliste hindas kogenud rahvusvaheline žürii,» kirjeldas Mikkonen konkurssi. 

Mikkoneni sõnul esinesid meie modellid igati edukalt. «Konkurss oli pingeline, mõned üritused kestsid hilisõhtuni, kuid hommikul tüdrukud pidid olema ilusad ning valmis pikaks fotosessioniks. Oleme väga uhked ja rõõmsad, et meie modellid said pingega hakkama ja jõudsid maailma parimate modellide sekka,» ütles naine.

Eesti modellid Diana Jermolova ja Angelina Missuro esinesid rahvusvahelisel missivõistlusel edukalt.
Eesti modellid Diana Jermolova ja Angelina Missuro esinesid rahvusvahelisel missivõistlusel edukalt. Foto: Promofoto
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles