Elu24 juht Kertu Jukkum abiellub! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meedia meelelahutusportaalide juht Kertu Jukkum abiellub!
Eesti Meedia meelelahutusportaalide juht Kertu Jukkum abiellub! Foto: Marko Söönurm

Juba mõned päevad on Maakri tänava toimetuses levinud kuuldused, et meelelahutusportaali Elu24 peatoimetaja Kertu Jukkum on abiellumas. Uudis tuleb paljudele üllatusena, aga täna kinnitas seda Kertu ka ise.

Kuigi Kertu Jukkumi lähedased inimesed teavad, et ta on juba pikemat aega suhtes meeldiva härrasmehega, siis see ei ole midagi, mida Kertu ise reklaamiks. Avalikkuse eest on ta seda kõike varjul hoidnud, et töö ja eraelu lahus hoida.

Sellele vaatamata otsustas Kertu Jukkum uudise abiellumise kohta avalikuks teha, sest varem või hiljem tuleb see ikka välja.

«Minu jaoks on oluline, et ma saan selle avalduse ise teha, ning jah, ma saan väita, et ma olen abiellumas,» kinnitas Kertu Jukkum.

Kertul võis kihlasõrmust sõrmes näha juba eelmise aasta 10. mail, kui ta viibis Lissabonis. Kuigi Kertu ise ei soovi seda kommenteerida, siis kihlumine seal tõenäoliselt toimuski.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyness

A post shared by Kertu Jukkum (@kertujukkum) on

Esialgu pole teada, millal toimub pulmapidu ning kas seegi võiks näiteks olla 1. aprill.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles