Politseinik tundis päti saunas ära ja arreteeris ta, mil nad mõlemad olid aadamaülikonnas

Inna-Katrin Hein
Copy
Mees saunas. Pilt on illustreeriv
Mees saunas. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Rootsis Stockolmi linnaosas Rinkebys läks politseinik 29. märtsi õhtul avalikku sauna ja tundis ära mehe, kes oli mõnda aega olnud tagaotsitav.

Politseinik märkas narkokuritegudes süüdi mõistetud meest leiliruumis enda kõrval istumas ja ta arreteeris ta seal, mil nad mõlemad olid alasti, teatab thelocal.se.

«See oli juhus, et nad mõlemad samal ajal samas saunas olid. Need kaks meest olid varem kohtunud ja kurjategija märkas liiga hilja, kelle kõrvale ta oli istuma sattunud,» selgitas Stockholmi Rinkeby politseiosakonna juht Christoffer Bohman.

Ta lisas, et politseinik sai tagaotsitava mehe kiiresti arreteerida, kuna suurt rolli mängis üllatusmoment.

«Loomulikult oleks seda olnud lihtsam teha, kui tal oleks olnud relv, käerauad ja abistavad kolleegid, kuna tegemist on üsna ohtliku isikuga,» nentis politseijuht.

Rinkeby politseijaoskond kajastas juhtumit Facebookis pealkirja all «Alasti arreteerimine». Juures on pilt, millel on kujutatud kahte meest auruses saunas.

Rootsi Rinkeby politsei postitatud pilt Facebooki
Rootsi Rinkeby politsei postitatud pilt Facebooki Foto: Polisen Rinkeby/Facebook

«Meie kallile kolleegile, kes hoidis oma pea jahedana hoolimata olukorra kuumaks minemisest ja saunapuhkusest. Sa suutsid tagaotsitava kriminaali kinni nabida ilma lisavarustuse ja abijõududeta,» kiitsid kolleegid.

Postituse lõpetas lause:«Me oleme alati õigel ajal õiges kohas. Isegi kui sa ei looda meid näha, oleme me kohal».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles