Uskumatu! Silvia Ilves näitab, kui trimmis oli ta vaid kaks kuud pärast lapse sündi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Tšellist Silvia Ilves (26) postitas sotsiaalmeediasse pildid, mis on tehtud vaid mõned kuud pärast tema neljanda lapse sündi. 

Silvia kostitas Instagrami imeliste kaadritega ning andis ühtlasi teada, et tegemist on tema värske Anne&Stiilile antud intervjuu juurde kuuluvate kaadritega.

Ühtlasi selgitab Silvia napisõnaliselt, et muuhulgas tuleb teemaks ka tema keha ning neli rasedust. Ka annab ta pildiallkirjas teada, et tegemist on piltidega, mis on tehtud vaid kaks kuud pärast tema neljanda lapse sündi.

Imeline naine! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Minu lemmikajakirja "Anne&Stiil" aprillikuu number on tulvil põnevaid teemasid! ? Siinkohal tutvustan üht neist: naise keha ja neli rasedust. ???? Mul oli hea meel teha koostööd ajakirja peatoimetajaga @mariliishelvik, kellega arutlesime teemal, mis kõiki emasid kui ka tulevasi emasid puudutab. Jagasin oma nelja lapse sünni kogemust, mõtteid. Kuidas keha on vastu võtnud kõik neli ootust? Kas keha taastumine on olnud iga kord erinev? Iga naise keha on unikaalne ning iga lapseootusega muutub naine nii füüsiliselt kui ka psüühiliselt. Usun, et suur hulk naisi kogeb artiklit lugedes äratundmisrõõmu! Ilusat kevadet ning head lugemist, kallid naised! ? @annestiil Foto: suurepärane Foto kunstnik @krxxt_tarkmeel Riietus: @liinasteinofficial . . . . . #annejastiil #magazine #story #kehalugu #ajakiri #about #body #women #april #number #photoshoot #silviailves #postpartum #postpartumbody #2months

A post shared by Silvia Ilves - cellist ? (@silviailves) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles