Lea Liitmaa tütreke tuli ilmale suurte raskustega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa ja Silver Ulvik. Raadio 2 aastahiti auhinnagala Viru Keskuses
Lea Liitmaa ja Silver Ulvik. Raadio 2 aastahiti auhinnagala Viru Keskuses Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS
Lauljatar Lea Liitmaa (34) ja tema kallima, trummar Silver Ulviku (26) tütreke võitles end ilmavalgusesse suurte raskustega, kirjutab Kroonika.

Beebil oli sündides hapnikuvaegus ning teda tuli seepärast reanimatsioonis turgutada. Seejärel kosus pisike Jasmiin Dalii nädalakese intensiivravipalatis.

Praegu naudib õnnelik perekond elu oma Merivälja kodus. Lea ei pelga paarikuust maimukest jätta vahel ka oma poja Robi (14) või vanaema hoolde.

Lea sõnul sai tütreke nime ilupõõsa ja Salvador Dali järgi. «Jasmiin on ilupõõsas, millel on ilusad hästilõhnavad õied ning taimena kannab see sõbralikkuse sümbolit. Samuti valmistatakse jasmiinist vähiravimit. Salvador Dali on aga jällegi minu lemmikkunstnik, kes paistis silma ebanormaalse hullumeelsusega.»

Lauljatar kinnitab, et teadis juba aastaid, millise nime ta tütrele paneks. «Eks elu näitab, kuidas nimi Jassut mõjutab.»

Pikemat intervjuud Lea Liitmaaga loe värskest Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles