Madonna esitab Eurovisioonil kaks laulu ja teenib sellega 1,5 miljonit dollarit?

Elu24
Copy
Madonna esinemas Hiinas, 2016.
Madonna esinemas Hiinas, 2016. Foto: AP/Scanpix

Kõlakad selle üle, et popstaar Madonna astub üles Eurovisioonil ja teenib väikse etteaste eest korraliku summa, hakkavad üha selgemaid piire võtma.

Jaanuarikuu keskpaigas said alguse kuulujutud, et popikuninganna Madonna esineb tänavuaastasel Iisraeli linnas Tel Avivis toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel. Kui varem olid kõlakad ähmased ja usuti, et tegemist on vaid tühipaljaste kuulujuttudega, siis mida aeg edasi ja lähemale Eurovisioonile, seda rohkem hakkavad piirid selginema ja kõlakad ilmet võtma.

YNet teatab, et Kanada-Iisraeli päritoli miljardär Sylvan Adams ja tema äripartner Danny Den Naim rääkisid Iisraeli rahvusringhäälinguga (IPBC) ning lubasid aidata lauljannale maksmisega vaid juhul, kui laual on konkreetne kokkulepe.

Madonna Met Galal 2017.
Madonna Met Galal 2017. Foto: REUTERS/Scanpix

IPBC ja ärimeeste läbirääkimised kestsid mitu nädalat ning lõpuks andis Adams Madonna rahastamisele rohelise tule. Adams lubas maksta Madonna esinemise eest miljon dollarit isiklikult. 

Märtsi alguses teatasid allikad, et lauljannaga kokkuleppe sõlmimiseks on astutud suur samm ning allikas väitis, et leping peaks saama ka lähiajal allkirjastatud.

«Adams usub, et Madonna osalemine Eurovisioonil suurendab oluliselt lauluvõistluse ja sellega seoses toimuvate ürituste meediakajastust... lisaks sellele saavad tähelepanu ka imelised kohalikud elanikud ja Iisraeli riigi ilu,» ütles Adamsi abiline.

PinkNewsi andmetel teeniks lauljanna miljon dollarit, esinedes Eurovisioonil vaid kahe lauluga. Märtsi keskel avaldas Eurovisioonile pühendatud veebisait wiwiblogs artikli, milles teatab, et lauljanna tasu on tõusnud juba 1,5 miljoni dollarini.

Madonna Los Angeleses esinemas, 2012.
Madonna Los Angeleses esinemas, 2012. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

Märtsi lõpus andis Adams intervjuu From The Grapevine'ile, milles rääkis intervjueerija Benyamin Coheniga Madonna Eurovisioonile lavale saamise tagamaadest.

«Eurovisioon on massivne üritus, kuid seda ei teata Põhja-Ameerikas. Me võtsime Madonnaga ühendust, et üritusele sära luua ja selle vastu rohkem huvi tekitada. See on väga hea, et ta osaleb.»

«Ma otsustasin Eurovisiooni inimestega jõud ühendada ja Madonna Iisraeli esinema kutsuda, et osalejad saaksid temalt midagi õppida ja et üritust ülemaailmseks muuta ning muuta üritus veel muljetavaldavamaks ja põnevaks,» lisas Adams intervjuus.

Eurovisiooni finaal toimub 18. mail Tel Avivis.

Sylvan Adams on juudi päritoli miljardär, kes on Iisraeli üks innukamaid filantroope ehk heategevusele pühendunud isikuid. Viimaste aastate jooksul on Adams toonud Iisraeli näiteks ühe suurima spordiürituse: Giro D'Italia velotuuri. Ta on töötanud ka kultuuriliste aluste loomisega, mis tooksid Iisraeli ülemaailmsed artistid, et tõsta juutide staatust maailmas, kirjutan YNet News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles