Atomic Kittenist tuntud Kerry Katona teenis raha sületantsuga: «Sain 500 naela öö eest, sest mul oli hea rinnapartii»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerry Katona 2018.
Kerry Katona 2018. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Populaarsest tüdrukutebändist Atomic Kitten tuntud Kerry Katona (38) avalikustas, et enne trioga liitumist teenis ta raha sületantsuga, kirjutab The Sun.

Kerry Katona arutas USA naisräppari Cardi B tunnistust, et oma strippariaegadel ta uimastas mehi ning seejärel röövis neid ning tunnistas, et enne Atomic Kitteniga tippu tõusmist teenis ta raha sületantsuga. Katona kiitles, et teenis 500 naela õhtu eest, sest tal oli hea rinnapartii.

«Ma olin 17-aastaselt sületantsija, enne kui Atomic Kitteniga alustasime,» rääkis Katona. «Tegin seda vaid kolm nädalat ning lõpetasin, sest Kittenid said tuule tiibadesse. Siiski teenisin ma 500 naela öö eest. Mul oli hea rinnapartii, seega ei pidanud ma kedagi uimastama või kedagi röövima.»

Kerryl on sellest ajast saadik olnud kolm rinnaoperatsiooni ning eelmisel aastal ta tunnistas, et peab ka neljandat korda minema, et oma büsti kohendada.

Kerry Katona, 2012.
Kerry Katona, 2012. Foto: AP/Scanpix

Eelmisel nädalal tunnistas Cardi B, et pole oma tegude üle uhke ning tegi seda vaid ellujäämise nimel. Ta rääkis seda Instagrami otseülekandes, milles tunnistas, et uimastas ja röövis mehi ning ei proovigi oma tegusid ilustada.

Cardi B, 2019.
Cardi B, 2019. Foto: AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles