Galerii ja video: igavesti noored «vanaemad» lõid tantsu nii, et kingadest lõi tossu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 30.03 tervitas Babulja kõiki enda lapsukesi taas linna legendaarseimal vene peol! Kohale sõideti kogu Eestist, sest lavale oli oodata säravat Alena Pishchykava't (St. Peterburist), kes lükkas peole hoo sisse särtsakate vene hittidega!

Sel ööl Lounge Deja Vu's kõlanud muusika pani jala tatsuma ka Babuljal endal, kes külalistega koos kangemat kraami ja hapukurki meega võttis ja naerusuiselt peost kõik võttis.

Iga kuu viimasel laupäeval külalisi tervitav Babulja oli sel korral särtsakam kui eales varem. Kas põhjuseks oli see, et lapsukesi oli sel korral kohale sõitnud tõeliselt palju või see, et baarist kogu öö head-paremat saada oli...üks on selge - seekordne Babulja tõestas, et ka kõige sügavama talveunega karu on ärganud ja kevade saabumist tähistati kulla- ja küünlasära saatel päiksetõusuni!

Õhtu kulmneerus  Alena Pishchykava ülesastumisega, millele sai kaasa elada iga Babulja külaline, sest esitusele tulid vaid suurimad vene hitid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles