Heteromehed räägivad oma esimestest homoseksuaalsetest kogemustest (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heteromehed räägivad oma esimesest homoseksuaalsetest kogemusest
Heteromehed räägivad oma esimesest homoseksuaalsetest kogemusest Foto: SCANPIX

Teadlaste sõnul on 7-8 protsenti end heteroseksuaalseks lugevatel meestel olnud vähemalt üks homoseksuaalne kogemus. Kuigi väga paljud vaatavad sellele viltu, siis ei ole tegu millegi muu kui vaid oma seksuaalsuses selgusele jõudmisega.

Portaal Guy Counseling kogus kokku mitmed end heterona identifitseerivate meeste lood ja jagas neid oma lehel, et mehed, kes on sama kogenud, julgeksid sellest rääkida. 

Kuigi paljud vaatavad meeste sellisele käitumisele viltu ning ei taha kuidagi uskuda, et tegu on heteromeestega, siis ei ole siiski kellegi teise asi peale nende meeste enda otsustada nende elu ja tegemiste üle.

Siin on väljavõtted kümne mehe esimesest homoseksuaalsest kogemusest. Nii mitmegi jaoks ei piirdunud see vaid ühe korraga.

Buenos Airesi geiparaad.
Buenos Airesi geiparaad. Foto: Erakogu

1. Pärast paari jooki

«Ma olin 21-aastane ja töötasin enamus suvest ehitusel, et kolledži jaoks lisaraha teenida. Tööl tutvusin oma ühe mehega, kes oli minust natuke vanem. Umbes 25? 

Reedel pärast tööd läksime me grupiga kohalikku baari jooma. Õhtu lõpus, kutsus Mike mu enda juurde õhtut veetma. 

Ma kõiki detaile ei mäleta, aga me vaatasime koos filmi ning suitsetasime kanepit. Järgmise asjana, mida ma mäletan, võtsime me teineteiselt suhu. See juhtus vaid korra ja me ei rääkinud sellest kunagi.»

Nick, 38

2. Mereväe treening

«Mulle on naised alati meeldinud ja teiste meestega mul kogemused puudusid, kuigi ma mõtlesin sellele. Kuid see kõik muutus mereväe treeningu ajal, siis kui ma armeesse läksin.

Seal oli üks tüüp, kes oli umbes minuvanune (22), kelle vastu mul tõmme oli. Ma ei tea, kas asi oli tema füüsises või milles, aga ma teadsin, et ta meeldib mulle.

Natuke enne lõpetamist me tegime seda baasist väljas. Ma ei teagi, kuidas dünaamikat selgitada. Jah, me olime joonud, kuid me ei olnud lakku täis. Kummaline on see, et me tegime seda veel kahel korral. Ma olen praegu abielus ja tema on ka. Me oleme ka Facebookis sõbrad.»

Rick, 32

3. Ühikatoa kaaslased

«See juhtus mõned päevad enne Tänupüha ja kõik olid ühikast pühadeks koju läinud, peale minu ja veel kahe tüübi. Kuna meil oli igav, siis me olime minu toas ja mängisime pokkerit. Üks kahest tüübist pakkus kihlveona mulle ja teisele tüübile välja, et võtab minult suhu. Me arvasime, et ta teeb nalja, aga saime hiljem aru, et ei tee.

See oli esimene kord, kui ma teise tüübiga koos midagi tegin. See jäi ka minu viimaseks, aga ma ei kahetse midagi.»

Chris, 37

4. Viski seks 

«Mul oli ülikoolis sõber, kes oli gei, aga ta ei olnud veel välja tulnud. Ühel õhtul me jõime tema pool viskit ja ta ütles mulle, et on juba kaua minu vastu midagi tundnud. 

Üks asi viis teiseni ja me hakkasime amelema. Hiljem tegime teineteisele natuke oraalset rahuldust. See juhtus vaid korra, kuna muutus hiljem imelikuks. Ei teagi, miks.»

Dennis, 39

Vang. Pilt on illustreeriv.
Vang. Pilt on illustreeriv. Foto: Panther Media/Scanpix

5. Üks aasta vanglas

«Kui ma olin 25-aastane, siis määrati mulle narkokuritegude eest viie aasta pikkune vanglakaristus. Kuid ma viibisin seal vaid aasta.

Selle aja jooksul seksisin ma mitme kaasvangiga. Seda juhtub rohkem kui inimesed arvavad ja mitte sellepärast, et heteromehed selleks sunnitakse.

Minu jaoks oli see konsensuslik. Minu jaoks oli see vaid vajaduste rahuldamine nagu ka teiste jaoks. Kas sildid loevad, kui inimesed vanglas on?»

Enrique, 38

6. Aurusaun jõusaalis

«Mul on olnud vaid üks korda, kus ma olen teise tüübiga midagi teinud, ja see juhtus minu jõusaalis, umbes kümme aastat tagasi. Kui aus olla, siis ma olin alati mõelnud, mis tunne see on, ma ei hakka valetama.

Võib-olla sellepärast ma lasingi sellel võõral mehel enda peal asju teha. Jah, see oli lahe. Ma ei ole kindel, et ma seda uuesti teeksin, aga vähemalt ma saan öelda, et ma olen seda teinud.»

Mitch, 36

Uberi takso. Pilt on illustreeriv.
Uberi takso. Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

7. Taksos raha eest

«Ma sõitsin 2000. aastate alguses Chicagos taksot, kui ma olin ise 20. aastates. Kõik teadsid, et (naabruskond) «Boystown» juures saab head raha, seega püüdsid kõik nädalavahetusel oma taksod sinna saada.

Ühel korral korjasin ma üles tüübi, kes tahtis minna kesklinna. Teel olles pakkus ta mulle 300 dollarit, et saaks pealt vaadata, kuidas ma onan. Ma ütlesin ei, aga siis ta suurendas summat 350 dollari peale. Sellega ma olin nõus. 

Kiireim raha, mida ma kunagi teenisin. Ja ma ei kahetse seda.»

Ricky, 40+

8. Tüdruksõbra vend

«Kui ma käisin keskkoolis, siis ma olin paar ühe naabruskonnas elava tüdrukuga. Tal oli vend, kes oli minuga ühevanune, ja meist said sõbrad.

Ühel korral, kui me koos tšillisime, siis ütles tüüp mulle, et ta on bi. Ta küsis, kas ma olin kunagi kutiga olnud ja ma ütlesin talle tõeselt, et ei. Ärge küsige, miks, aga me hakkasime amelema. Ma arvan, et minus oli osa, mis oli uudishimulik. Imelik on see, et mina ja see tüdruk ei teinud kunagi midagi sellist. Isegi mitte korra.

Ma ei loe end ei geiks ega biks. Tol ajal püüdsin ma endas selgusele jõuda ja ta oli lihtsalt keegi, kellega koos ma sain seda teha.»

Frank, 28

9. Ülikooli «tagasissepääs»

«Ülikoolis oli üks tüüp, kellega ma koos suuseksi tegin. Ühel päeval küsis ta, kas ma tahaksin midagi rohkemat teha. Alguses olin ma kahtlev, sest see on üle joone astumine, eks ole? 

Aga ta oli järjekindel ning mina, pean tunnistama, olin uudishimulik. Lühidalt öeldes see juhtus. Ma ei saaks öelda, et see mulle ei meeldinud, sest meeldis. Aga me tegime seda ainult mõned korras.»

Kenny, 38

10. Kanepit koos sõbraga

«See juhtus vaid mõnel korral. Mina ja naaber saime vahest kokku ja suitsetasime. Paljud asjad, mida me koos tegime, on hägused, aga ma tean, et me tegime nii mõndagi koos.»

Brian, 39

Loe ka ülejäänud lugusid Guy Counseling lehelt.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles