Reket: me ei anna endale võimalust vigade tegemiseks, südame murdmiseks, tunneteks, armastuseks...

Elu24
Copy

«Õhtu!» saates käis külas Reket, kodanikunimega Tom Olaf Urb ning saatejuhid Liis Lemsalu ja Piret Laos võtsid muusiku korralikult ette. Kas sina teadsid näiteks, milline on Reketi veider harjumus? 

Samuti rääkis Reket koostööst Maiani ja Elina Borniga. «Mis mulle nende kahe artisti puhul väga meeldis, oli see, et nad on artistid, kes on oma karjääri poolhallis alas.»

«Nad olid nii inimeste kui muusikutena nõus riske võtma, astuma mugavustsoonist välja, et lasta endale lood kirjutada keeles, milles nad ei ole varem laulnud,» selgitas ta.

Ka sõnas Reket, et mõlemad artistid andsid ka ise väga palju sisendit. «Me läksime üsna rohujuuure tasandil sellesse, et mis võiks olla see hääl, see keel, see miski, mis tuleb esile tuua ja kogu selles infos navigeerides saime päris ilusad laulud.»

Muusik jagas ka tähelepanekut, et inimesed (ka muusikud!) muutuvad järjest robotlikemaks. «Meil on hästi konkreetsed asjad, mida me hommikuti teeme ja meil on hästi lineaarne elu.»

«Me ei anna endale võimalust vigade tegemiseks, südame murdmiseks, tunneteks, armastuseks vaid me arvame, et a+b=c ja nii on muusikas ka, et me pahatihti kasutame valemeid, mis tegelikult ei tööta ja nii jääb seda isikupära seal natuke puudu.»

Samuti tahtsid saatejuhid Liis ja Piret muusiku kohta teada saada midagi sellist, mida keegi veel ei tea. Kelleks tahtis muusik väiksena saada? Milline raamat on teda elus kõige rokhem on mõjutanud? Milline on tema veider harjumus? Vaata videot ja saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles