Video: kas nublu murrab välismaa muusikaturule? Kuula, kuidas mõminamees inglise keeles räpib!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar nublu.
Räppar nublu. Foto: Rene Lutterus/Club Hollywood

Mõminaräppar nublu keevitab teispool ookeani uut muusikat. USA räppar Bainga KKB jagas sotsiaalmeedias videot, kus on kuulda meie armastatud mõmiseja ingliskeelseid salme ning näha ka loo peakangelast ennast - seekord ilma suusaprillide ja kapuutsita.

USA räppari Instagrami story's on näha, kuidas kamp produtsente ja muusikuid lugu miksivad, taustal kuulda nublu ingliskeelsed räpiread. Ruumis on ka nublu taustajõud DJ QrX ehk Edgar Kurgs ning kuulus mõminaräppar isiklikult.

Kuula üle:

USA räppari Bainga KKB Instagrami story's võis taustal silmata ka Eesti tuntuimat mõminaräpparit.
USA räppari Bainga KKB Instagrami story's võis taustal silmata ka Eesti tuntuimat mõminaräpparit. Foto: Bainga KKB/Instagram

Nublu õrritas neljapäeval Instagramis uue muusikaga. Kas mõminaräppar pidaski silmas välismaal produtseeritud ingliskeelset singlit, võib hetkel vaid spekuleerida.

Teame ju, et nublule on armsaks saanud erinevad koostööd, näiteks on ta kaasa löönud Pluuto, Lenna ja 5miinuse lauludes, nii et võib-olla pole ka võõrkeelne räpp muud kui ühekordne projekt.

Kuula Pluuto singlit «Mesimagus», millel nublu kaasa teeb:

See pole aga päris esimene kord, kui nublu inglise keeles räpib. Ka tunamullu sügisel välja antud loos «arrrmastan (te amo)» on mõminaräpparil paar ingliskeelset salmi. Seda pole küll palju, kuid piisavalt, et saada aimu, et mehe talent on keelteülene.

Kuula üle (võõrkeeli kuuleb umbes poole loo pealt):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles