PILDID JA VIDEOD ⟩ Kas Eesti parim twerkija on riigikogu esimehe tütar? (20)

Elu24
Copy
Henn Põlluaasa tütar Hanna Marie on osav pepuvõdistaja.
Henn Põlluaasa tütar Hanna Marie on osav pepuvõdistaja. Foto: Kaader videost/Instagram

Neljapäeval riigikogu esimeheks valitud Henn Põlluaasa nooruke tütar Hanna teeb kodumaa pepuvõdistajatele silmad ette ning harrastab twerkimiskunsti välismaal.

EKRE poliitiku 26-aastane tütar Hanna Marie Põlluaas elab Inglismaal ning kulutab seal ka tantsijana lavalaudu. Aga mitte niisama tantsijana! Kiire pilk neiu sotsiaalmeediale reedab, et eriti agaralt valdab ta stiili, mida tuntakse kui twerkimist.

Twerk on tantsustiil, mis põhineb peamiselt puusade ja tagumiku liikumisel. Lihtsustatult võib seda kirjeldada kui tagumiku võdistamise tantsu. Massidesse tõi selle stiili popstaar Miley Cyrus 2013. aastal MTV muusikaauhindade galal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DHQ Hanna Braveheart ? (@hanna_braveheart) on

Noor Põlluaas tegutseb Ühendkuningriigis nime all Hanna Braveheart. Varem on tütarlaps elanud Soomes, kus ta valiti 2013. aastal Soome parimaks dancehall'i tantsijaks. Dancehall on tantsustiil, mis põhineb samanimelisel muusikastiilil. Muusikastiil omakorda on välja arenenud reggae-muusikast ning miksitud klubitümakaga.

Hanna enda sõnul arendab see tants alaselja piirkonda ning kõhu- ja seljalihaseid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DHQ Hanna Braveheart ? (@hanna_braveheart) on

Instagramis tutvustab Hanna Marie ennast profitantsija, tantsuõpetaja ja videomodellina.

Küsimusele, mida Hanna vanemad seksikast tantsustiilist arvavad, on tütarlaps aastate eest vastanud suhtlusportaalis ask.fm. «Mu vanemad ja terve mu pere vanaemaga eesotsas on ühed mu kõige suuremad toetajad üleüldse ja nad on uhked mu üle,» kirjutas Hanna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DHQ Hanna Braveheart ? (@hanna_braveheart) on

Sellise kavaga võttis Hanna 2017. aastal osa võistlusest «Dancehall Queen of Europe», millega, nagu nimigi ütleb, selgitati välja Euroopa dancehall'i kuninganna. Hanna jõudis võistlusel poolfinaali. Vaata videot!

Kommentaarid (20)
Copy
Tagasi üles