VIDEO Kas prints William pettis oma naist?

Inna-Katrin Hein
Copy
Prints William
Prints William Foto: EPA/Scanpix

Briti meedia väitel pettis prints William oma abikaasat, Cambridge’i hertsoginna Catherine’i nende sõpruskonda kuulunud Rose Hanburyga.

Selle kuu alguses levisid jutud, et hertsoginna Catherine arvas Hanbury sõpruskonnast välja ja andis oma mehele käsu seda naist ja selle naise meest nende korraldavatele sündmustele enam mitte kutsuda.

Rose Hanbury oli varem edukas modell, kes abiellus 2009. aastal David Rocksavage’iga, kes kannab tiitlit markii Cholmondeley. Hanbury sai abielludes markiis Cholmondeley tiitli. Neil on kolm last, kaksikud poisid Alexander ja Oliver ning tütar Iris.

Hanbury ja ta abikaasa elavad kahes mõisas, nii kuninganna Elizabeth II Sandringhami lossi kui Williami ja Kate’i maakodu Anmer Halli lähedal.

«Juba 2018. aasta jõulude eel levisid jutud, et Williami ja Rose’i vahel susiseb midagi. Rose on ilus naine, kellele meeldib flirtida. Tuleb aru saada, et hoolimata printsi tiitlist on William ainult mees,» teatas Williami ja Catherine’i üks sõpradest.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Old pic of me posing for @poplinlondon in bed at Houghton #bestpyjamas

A post shared by Houghton / Rose Cholmondeley (@houghton_hall) on

Petmisjutud levisid ka 2017, kui prints William läks sõpradega Šveitsi Verbier’sse mäesuusatama. Siis jõudsid Twitterisse hägused fotod, millel Williamit on näha sealses Farinet ööklubis koos kauni kaaslannaga, keda ta suudleb. Väidetavalt oli see naine Williami ja Catherine sõpruskonda kuuluv Sophie Taylor.

Kinnitamata andmetel olevat prints William veel paari ta tutvusringkonda kuuluva naisega tiiba ripsutanud.

On ka neid, kelle arvates ei petaks William oma naist mitte mingi hinna eest, sest ta vanemate, prints Charlesi ja printsess Diana abielu oli täis petmist.

Prints Charles, printsess Diana ja nende esimene poeg, prints William
Prints Charles, printsess Diana ja nende esimene poeg, prints William Foto: PA / PA Archive/Press Association Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles