Spice Girlsi maailmaturnee on lesbiskandaali tõttu rööbastelt maha jooksnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised Spice Girls bändiliikmed Geri Halliwell ja Mel B, 2010.
Endised Spice Girls bändiliikmed Geri Halliwell ja Mel B, 2010. Foto: AP/Scanpix

Legendaarne tüdrukutebänd Spice Girls plaanis vanade aegade meenutamiseks taas kokku tulla ning minna tuurile. Nüüd kui aga kahe vürtsitüdruku vaheline lesbiskandaal on õhus, on tuuritamise plaanid jäetud tagaplaanine, kirjutab TooFab.

Tüdrukutebänd Spice Girls on plaaninud minna maailmaturneele, kuid tuuritamisele on takistuseks saanud Mel B ja Geri Halliwell lesbiskandaal. 

Tüdrukutetrupp soovis lisada juurde kontserte Ameerikas, Austraalias ning Aasias, kui Mel B ja Halliwelli skandaal lahvatas. Väljaanne Daily Maili andmetel, planeerisid nad lausa selle tõttu Suurbritannia tuuri ära jätta, mis praeguseks juba välja müüdud on.

Halliwell oli Melanie Browni ülestunnistuse tõttu endast väljas, mille viimane tegi intervjuus Piers Morganiga. Kui Hallowell ütles, et ülestunnistus on vale ning tegi tema perele haiget, oli Mel B hämmelduses ja pahane, jättes temast mulje kui valetajast. Väidetavalt on Halliwell nii sügavalt solvatud, et ei soovi isegi Browniga samas ruumis viibida. 

Teised bändiliikmed, välja arvatud Victoria Beckham, kes ei osale, on tuurist vaga elevil. Skandaali tõttu võib toimuda maailmaturnee jooksul vaid 13 esinemist, sest vürtsitüdrukute leping kohustab neid seda tegema.

Spice Girls, Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown ja Emma Bunton, 2007.
Spice Girls, Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown ja Emma Bunton, 2007. Foto: REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles