ELU24 PODCAST: Tigrani ja Mattiasega halbadest ja kinnimakstud naljadest, aga ka sellest, miks tuleks enne laste saamist 200 tonni teenida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 podcasti salvestamine. Vasakult: Britten Torstenberg, Tigran Gevorkjan, Mattias Naan ja Heelia Sillamaa.
Elu24 podcasti salvestamine. Vasakult: Britten Torstenberg, Tigran Gevorkjan, Mattias Naan ja Heelia Sillamaa. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Elu24 podcasti «KÕU!» külalisteks olid sel korral püstijalakoomikud Mattias Naan ja Tigran Gevorkjan.

Mehed, kes juba sel kuul esitlevad oma värsket stand-up sõud, käisid ja rääkisid pisut koomikuks olemisest, halbadest naljadest ning ühest Pika jala poe juures ligi astunud noorest blondist tüübist. 

Juba 24. aprillil esitavad nad Alexela Kontserdimajas oma värsket stand-up sõud «Nina ja Vunts». «Tuleb stand-up'i, tuleb veidi muusikat ja tuleb veidi audiovisuaalset asja,» selgitas Mattias. 

«Audiovisuaalset asja, ma loodan, et kõik kuulajad saavad väga hästi aru, mis asi see on,» sõnas seepeale Tigran. «Isegi mina ei oska välja hääldada seda. Ma ei saa aru, miks sa pead iga kord nii ajakirjanikuks ära tõmbama?»

Elu24 podcasti salvestamine: Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan.
Elu24 podcasti salvestamine: Tigran Gevorkjan ja Mattias Naan. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Uurisime püstijalakoomikutelt ka, millal saab inimene ise aru, et ta on koomik? «Koomik on see inimene, kes läheb lavale selle mõttega, et teha nalja. Ja ainult selle mõttega,» vastas Mattias. «Sa võid minna kõnet pidama ja siis paned paar nalja vahele, see ei tähenda, et sa stand-up'i tegid siis,» lisas ta.

Lisaks rääkisime ka tulevikuplaanidest, meediast ja tähelepanust ning paljust muust. «Iga näitleja läheb tegelt lavakasse, sest kõik tahavad retsilt tähelepanu. Või noh, see on üks suur osa sellest,» arvas Mattias. «Keegi ei ole, et kui selle eest üldse raha ega feimi ei saaks, siis kindlasti tahaks ma tühjas saalis enda ette näidelda.»

Kuula uut «KÕU!» episoodi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles