Pildid: 24-aastase austraallanna töö on lasta ennast kaamera ees paljalt tätoveerida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Luke kavatseb terve keha tätoveeringutega katta.
Amber Luke kavatseb terve keha tätoveeringutega katta. Foto: Amber Luke/Instagram

24-aastane austraallanna Amber Luke on võtnud eesmärgiks terve keha tätoveeringutega katta. Kui lihtinimesel tuleb kehakaunistuste eest korralikku raha välja käia, siis Amberile makstakse hoopis peale.

Noor austraallanna alustas tätoveerimisega 14-aastaselt ning on tänaseks käinud nõela all üle 100 korra. Kuigi esmapilgul võib tunduda, nagu Amberi nahal poleks enam üldse «vaba ruumi», leidis ta hiljuti võimaluse uued tätoveeringud teha, vahendab Daily Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambs (@amber__luke) on

Nimelt lasi blond kaunitar ühendada oma rindade peal ja kaelal asetsevad tätoveeringud. Selle eest maksis naisele alternatiivse erootika sait Alt Erotic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambs (@amber__luke) on

Amber on öelnud, et tätoveeringud on viis enese väljendamiseks. Esimesed tätoveeringud lasi ta teha koolieas, kui võitles depressiooniga. «Kui ma olin 14, ei teadnud ma, kes ma olen või mida elult tahan. Olin katatooniline ega suutnud näha, mis minu jaoks parim on. Olin naiivne,» on naine rääkinud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambs (@amber__luke) on

Nüüdseks on Amber aga ennast leidnud. «Nüüd on mul selgroogu ning suudan seista selle eest, millesse usun. Samuti on mul enesekindlust näha välja täpselt selline, nagu ise tahan,» räägib austraallanna ise.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambs (@amber__luke) on

Ametlikult töötab Amber kehaaugustajana, ent mugav tuluallikas on ka töö n-ö alternatiivse modellina. «Ma saan raha selle eest, et lasen ennast paljalt kaamera ees tätoveerida!» hõiskab noor naine Instagramis.

Amber kirjeldab ennast kui siniste silmadega valget draakonit, kuna on lasknud oma keha moonutada: tätoveerinud silmamunasid ja lõhkise «maokeele» lõiganud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ambs (@amber__luke) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles