Kuula kohe: Revals avaldas uue romantilise singli «Tänavamuusik»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revals avaldas uue loo pealkirjaga "Tänavamuusik".
Revals avaldas uue loo pealkirjaga "Tänavamuusik". Foto: Anne Liis Puhk

Täna avaldas ansambel Revals uue loo pealkirjaga «Tänavamuusik». Romantiline valsitaktis lugu kirjeldab tänavamuusiku elu, kes ei ole kuulus ega kõneta igat möödujat, ent ometigi on ta oma töös väga hea, et peatuks vaid üks ja õige kuulaja. 

Loo autor Jaanus Saago võtab oma teose kokku sõnadega: «Sain loo kirjutamiseks inspiratsiooni üht tänavamuusikut jälgides, kes oli väga andekas ning mul tekkisid tahtmatult küsimused, et kes ta on, kus ta tuleb ja miks ta seda teeb? Hakkasin mõtlema, et me ei tea kunagi millised ajendid on ühe või teise tegevuse taga ning millist mõju see avaldab inimesele endale ning teda ümbritsevale.»

Lugu valmis koostöös produtsent Johannes Lõhmusega legendaarses Linnahalli stuudios. «Soovisime saada loole ehedat ja kõige paremas mõttes retrolikku kõla ning see õnnestus Johannese abil täielikult,» räägib ansambliga liitunud kitarrist Rauno Laikjõe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles