Näitleja Johann Urb hakkas vaimseks õpetajaks!

Elu24
Copy
Johann Urb 2013. aasta.
Johann Urb 2013. aasta. Foto: Scanpix/ Byron Purvis/AdMedia/SIPA

USA-s resideeruv näitleja ja endine modell Johann Urb (42), kes on üle 20 aasta meditatsiooniga tegelnud, hakkas nüüd ka teisi aitama.

Johann kirjutab oma www.spiriturb.com veebileheküljel, kuidas ta meditatsioonini jõudis ning mil moel on see tema elu muutnud. 

Ka selgitab ta seal oma tausta ning räägib, kuidas ta koos emaga Nõukogude Eestist Soome kolis ja kui keeruline see kõik oli. «Mu ema tegi pikki töötunde, et ots-otsaga kokku tulla ning me kogesime mõlemad rasket depressiooni, hirmu ja kurbust. Ma jõudsin isegi välja kohta, kus plaanisin tõsiselt enesetappu.» 

Õnneks avastas ta 14-aastaselt enda jaoks meditatsiooni ja juba 15-aastaselt mediteeris ta igapäevaselt ning sai esimest korda tunda kehavälist kogemust. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Breathwork and meditation practice on this beautiful beach was pure magic. One of the best feelings in the world! I began my practice 28 years ago in Finland and never thought I would end up sitting on beaches like these regularly and feeling the light powerfully course through my being, bringing me the deepest joy. Whenever I feel off or unbalanced, this practice helps me move through the most challenging things, gently guiding me back towards empowerment, harmony and joy. I’m infinitely grateful for the teachings and tools that allow us to drop into and merge with the mysteries of life! Ready to go beyond what you know? Want to learn some of my hacks for a deep, profound and fun practice? You don’t need 28 years to get there. Click the link in the bio and work with me! #meditation #breathwork #spiritual #practice #lifehacks #happiness #connection #meaning #peace #harmony #celebration #bettertogether

A post shared by Johann Urb (@urbjohann) on

Aastaid hiljem tutvustati talle Hatha joogat ning seejärel Kriya joogat. «See ajatu praktika inspireeris mind sügavalt ja avaldas sügavat mõju minu elule,» kirjutab Urb. 

Seejärel tulid juba tantra õpetused, mille abil sai õppis ta suunama oma seksuaalenergiat.

Nüüd on Urb veendunud, et on välja töötanud suurepärase praktika ka teiste aitamiseks. «Usun kindlalt, et viimase kahekümne aastase praktika jooksul olen ma välja töötanud tehnika, mis on kõige kaasaegsem ja kiirem, võimsam ja sügavam vaimse arengu jaoks.»

Veebilehel https://www.spiriturb.com õpetab ta meditatsiooni, jagab õpetusi ka meeste tantra osas ning tegeleb ka nõustamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles