Räppar Nipsey Hussle'i matused muutusid kaoseks: üks leinajatest sai surma ja vähemalt kolm veel vigastada (1)

Elu24
Copy

Räppar Nipsey Hussle'i matused lõppesid traagiliselt, kui üks leinaja sai surmavalt haavata ja vähemalt kolm inimest said veel viga.

Daily Star kirjutab, et väidetavalt avasid tule hallis Hyundai autos istunud isikud, kes sõitsid leinajate rongkäigust mööda. 

Matustel osales umbes 21 000 inimest, kes täitsid Los Angelese tänavad, et mälestada varalahkunud muusikut.

Los Angelese politsei on juba ametlikult kinnitanud, et tulistamise käigus hukkus üks inimene.

Räppar Nipsey Hussle'i matused.
Räppar Nipsey Hussle'i matused. Foto: Scanpix / REUTERS

Matusetalitusel oli mitmeid staare, nende hulgas ka Stevie Wonder, kes esitas seal Eric Claptoni lugu «Tears In Heaven». Enne loo esitamist sõnas Wonder, et USA-s on vaja relvaseadust karmistada.  

Räppar Snoop Dogg mälestas samuti muusikut ning sõnas: «Sa oled rahukaitsja, Nip. Seda sa oled.»

Räppar Nipsey Hussle'i matused lõppesid tragöödiaga pärast seda, kui üks leinaja sai surmavalt haavata ja vähemalt kolm inimest said veel viga.
Räppar Nipsey Hussle'i matused lõppesid tragöödiaga pärast seda, kui üks leinaja sai surmavalt haavata ja vähemalt kolm inimest said veel viga. Foto: Scanpix / Reuters

Ameeriklasest räpparit Nipsey Hussle’it tulistati 31. märtsi pärastlõunal kohaliku aja järgi Los Angeleses. Politsei teatel tulistati 33-aastast räpparit talle kuuluva rõivakaupluse Marathon Clothing ees.

15. augustil 1985 Los Angeleses sündinud räppar Nispey Hussle, kelle kodanikunimi on Ermias Asghedom, hakkas muusikaga tegelema 2005. aastal. Sel aastal sai ta Grammy auhinna nominatsiooni.

Nipsey Hussle
Nipsey Hussle Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles