Eestis murtakse ilustandardeid: esmakordselt saadetakse rahvusvahelisele iludusvõistlusele pluss-suuruses kaunitar

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval, 28. aprillil toimub Eestis esmakordselt konkurss «Ms. Top of the Estonia 2019 Plus Size» - iluduskonkurss naistele, kellel on kurvikad vormid. Konkursil võtavad mõõtu 10 särtsakat naisterahvast.

Konkursi «Ms. Top of the Estonia 2019 Plus Size» eesmärgiks on murda kuvandit, et ilusad on ainult modellid, kelle parameetrid ei ületa üldtunnustatud standardeid 90-60-90.

Angel Models Agency juhi Anna Mikkoneni sõnul on pluss suurus iluduskonkursi kontseptsioon on täpselt samasugune nagu tavalisel konkursil. «Ainuke mis jääb ära on bikiinivoor. Enne finaali ootab osalejaid fotosessioon ning juba varsti saate hääletada rahvalemmiku poolt meie Facebooki lehel. Fotograaf Tatiana Oynus on oma ala professional ning pildid tõotavad tulla imeilusad.»

«Konkursi finaal toimub 28. aprillil klubis Prive. Kui rääkida konkursist, siis lisaks kohustuslikule defileele on meil kavas ka talendivoor, kus osalejad näitavad oma talente. Uskuge mind, neil on millega kõiki üllatada,» lisas Anna.

Konkursi korraldaja Milla Karpikova sõnul ootab ees veel palju tegemist. «Konkursi ettevalmistamine on täies hoos. Konkursi korraldamine on erinevate osapoolte koostöö. Näiteks fotosessiooni teeb fotograaf Tatiana Oynus, meiki finaali jaoks teevad jumestuskunstnikud kauplus-salongist Green Beauty. Lisaks peavõitjale, kes saab krooni ja peatiitli Ms. Top of Estonia 2019 Plus Size, on meil rahvalemmiku tiitel ja veel kolm auhinnalist kohta. Kuid kõik osalejad saavad kroonid ja tiitleid. Mainin, et konkursi finalistid saavad võimaluse esindada Eestit rahvusvahelisel iluduskonkursil «Ms. Top of the World 2019 Plus Size», mis toimub sügisel Ukrainas,» ütles Milla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles