Pruut pahandas, et rase pruutneitsi temast rohkem tähelepanu sai (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rase naine. Pruut pahandas, et rase pruutneitsi temast rohkem tähelepanu sai
Rase naine. Pruut pahandas, et rase pruutneitsi temast rohkem tähelepanu sai Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Hiljuti pulmi pidanud pruut on ääretult pahane, et üks tema äärmiselt rase pruutneitsi sai 23 000 naela maksnud pulmas liiga palju tähelepanu.

Pruut otsustas kasutada Redditi platvormi oma viha väljendamiseks, kui kirjutas, et tema suurpäev sai rikutud, kui tema niinimetatud sõbranna haaras lapseootel kõhuga temast rohkem tähelepanu, kirjutas The Sun.

Naine olevat kuus nädalat tagasi toimunud pulmi kolm pikka aastat planeerinud ja oli pahane, kui sõbranna Anna kuuekuuse rasedusega pulmad rikkus.

Pruut kasutas Redditis nime Ignoredbride ja kirjutas: «Kõik, millest rahvas rääkisid, oli Anna rasedus või tema nägus abikaasa. Isegi reas seistes küsisid kõik tema raseduse kohta. Kui nad tõusid püsti, et tantsida, olid kõik silmad neile pööratud.

Pruut. Pilt on illustreeriv
Pruut. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Pruut meenutas, kuidas ta püüdis oma frustratsiooni varjata, lahkus poole vastuvõtu vahepeal ning jättis järgmisel päeval toimunud hõuna (hommikusöök-lõuna) vahele. 

Pruut lisas: «Ma ei suuda ilma nutma hakata isegi pilte vaadata ja tahaksin meeleheitlikult kõike uuesti teha. Ausalt, ma tunnen, et Anna võlgneb mulle uue pulmapeo ja tegi seda kõike, et mulle aastaid tagasi solvamise eest kätte maksta. Kas ma eksin?»

Tema päring teenis enam kui 830 kommentaari, millest paljud tõid välja, et ta on kade ning nimetasid teda koletislikuks pruudiks.

Üks kasutaja sõnas: «Inimesed abielluvad ja jäävad rasedaks ... ning paluda kellelegi oma pereplaneerimine oma pulmade jaoks kõrvale heita on äärmiselt isekas.»

Teine kirjutas: «Kui üldse, siis vaid mõned inimesed küsisid tema lapse kohta. Pruut liialdab, kuna on kade.»

Pruut kiriku ees.
Pruut kiriku ees. Foto: Aaron Favila/AP/Scanpix

Redditi kogukonnale pruudi tehtud postitus ei meeldinud ja vastavalt foorumis ülesseatud hindamissüsteemile nimetati Ignoredbride nime alt postituse teinud naine «sitapeaks».

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles