Jerry Seinfeldi abikaasa ei luba mehel enam filmides osaleda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jerry ja Jessica Seinfeld
Jerry ja Jessica Seinfeld Foto: AP / Scanpix

USA koomik Jerry Seinfeld ei osale pärast «Bee Movie» linastumist enam filmiprojektides, kuna ta abikaasa ei luba seda enam sel põhjusel, et viimane projekt võõrandas mehe kogu perekonnast. 

53-aastane Seinfeld kirjutas, produtseeris ja näitles kõnealuses animafilmis ning selle valmistamiseks kulus tervelt neli aastat, vahendab WENN.

Jerry abikaasa Jessica kinnitas hiljutises intervjuus, et pereelu ning kolm väikest last on pereisa töösse pühendumise tõttu oluliselt kannatanud.

«Jerry on... nagu ta ise ütleb, oma karjääri lõppsirgel. «Bee Movie» võttis neli aastat meie elust... Mu lapsed ei näe teda jälle 23 päeva vältel, mil ta filmi reklaamimas on,» ütles Jessica Seinfeld.

Eelmisel nädalal mainis üliedukas koomik ka ise, et plaanib näitlejakarjääri lõpetada, öeldes reporteritele: «Ma tahan olla oma lastega. Ma kipun oma tegemistesse liialt pühenduma ja see viib mu perekonnast eemale. Mu lapsed on veel väiksed, nii, et ma arvan, et ma kavatsen mõneks ajaks ära hajuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles