Nemad on tänavused Eurovisiooni õhtujuhid: lavale astub ka maailmakuulus supermodell!

Elu24
Copy
Bar Refaeli 2012. aastal.
Bar Refaeli 2012. aastal. Foto: Scanpix / imago/Future Image

Iisraelis toimuva 64. Eurovisiooni lauluvõistluse õhtujuhtide seltskond on kirev: lavale astuvad neli õhtujuhti, nende hulgas ka supermodell Bar Refaeli.

Eurovision. tv vahendab, et viimati korraldas Iisrael Eurovisiooni 1999. aastal ning tol korral juhtisid õhtut kolm inimest - kaks naist ja üks mees. Tänavu, 2019. aastal on laval neli õhtujuht: Bar Refaeli, Erez Tal, Assi Azar and Lucy Ayoub!

  • Bar Refaeli on rahvusvaheline supermodell, kes oli esimene iisraeli päritolu modell ajakirja Sports Illustrated Swimsuit esikaanel. Lisaks on Bar kohalike seas ka tuntud telenägu. 
Bar Refaeli 2019. aastal.
Bar Refaeli 2019. aastal. Foto: Scanpix / AFP
  • Lucy Ayoub on Iisraelis tuntud sotsiaalmeedia staar, kel on väga populaarne Youtube'i kanal. Lisaks on ta tuntud telenägu ning just Lucy avaldas 2018. aastal Iisraeli hääletustulemused Eurovisioonil. 
 Assi Azar ja Lucy Ayoub. 
 Assi Azar ja Lucy Ayoub. Foto: Scanpix / REUTERS
  • Assi Azar on Iisraelis tuntud telesaatejuht ja stsenarist. Azar on valitud ajakirja OUT Magazine'i poolt saja kõige mõjukama homoseksuaali hulka. 
Assi Azar.
Assi Azar. Foto: Scanpix/REUTERS
  • Erez Tal on mees, kellel on 25 aastat telekogemust ning ta on loonud, produtseerinud ja juhtinud rohkelt populaarseid kohalikke telesaateid. Samuti lõi just Erez telemängu «The Vault», mis on kõige edukam teleformaat, mis on Iisraeli loodud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ErezTal (@ereztal) on

2019. aasta Eurovisiooni lauluvõistlus toimub Iisraelis Tel Avivis 14.-18. mail. Victor Crone astub esimes poolfinaalis lavale 14. esinejana. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles